Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hybeko Oy: Parasta NetBaronissa on helppokäyttöisyys ja yksinkertaisuus

ReferenssiHybeko Oy toimii Genie henkilönostimien, Edmolift nostopöytien, Multitel autoalustaisten nostimien ja MSA Latchwaysin putoamissuojainten maahantuojana ja valtuutettuna huoltoedustajana. Hybeko Oy:n keskuskorjaamo sijaitsee Espoossa. NetBaron on Hybekon toiminnanohjausjärjestelmä ja sovellusperheen kautta hoidetaan yrityksen laskutus, osto, myynti, palkkahallinto ja raportointi.

Jokaisella Hybekon työntekijällä on tunnukset NetBaroniin ja sitä käytetään monipuolisesti huollossa, varaosamyynnissä ja toimistolla.

Virtasen mukaan NetBaronin käytön merkittäviä etuja ovat ajantasainen laskutus ja raportointi. NetBaron on erittäin helppokäyttöinen; Virtanen aloitti itse käytön ilman minkäänlaista koulutusta, ja se sujui vaivattomasti. Raportoinnissa Hybekolla käytetään erityisesti varastoraportteja, joiden avulla voidaan milloin tahansa tarkistaa varaston tilannetta. Lisäksi tuloslaskelmaraportin avulla voidaan seurata talouden ajantasaista tilannetta.

Hybeko Oy on laajentamassa NetBaronin käyttöä lisäämällä esimerkiksi varastopaikkoja. Tämä mahdollistaa tarkemman raportoinnin ja paremman näkymän yrityksen toimintaan.

Suosittelija:

NetBaronia voin suositella lämpimästi myös muille yrityksille. Sieltä löytyy eri osioita, eri tasoja - Voi ottaa käyttöön ne, mitä tarvitsee.

Teemu Virtanen, Hybeko Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Netbaron Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hybeko Oy
Ajankohta: 2014 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Netbaron Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
HR
Logistiikka
Myynti
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Netbaron Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Netbaron Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Netbaron Solutions - Muita referenssejä

Netbaron Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia