Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Huubia toi modernin raportoinnin hyödyt Hasan & co:lle

ReferenssiPohjoismaiden suurimpiin markkinointialan ja asiakaskokemuksen yhtiöihin kuuluva Hasan & co aloitti yhteistyön Visionbayn kanssa vuonna 2017, jolloin yritysryhmässä alettiin etsiä korvaavaa ratkaisua silloiselle BI-työkalulle. Sen käytössä haasteita aiheutti muun muassa raskas ja manuaalinen ylläpito.

- Vanhassa järjestelmässä datan luotettavuus oli koko ajan hiukan kyseenalainen, sillä päivitimme järjestelmää vain kerran viikossa. Huubian käyttöönotto nosti datan luotettavuuden uudelle tasolle paitsi reaaliaikaisuuden, myös tietomallien automatisoinnin ansiosta, hasan & partnersin Group CEO Simo Kajaste kertoo.

Aluksi Huubiaa hyödynnettiin vain talousorganisaation raportoinnissa, mutta nopeasti sitä alkoi käyttää paljon laajempi käyttäjäkunta. Kajaste kertoo, että nyt esimerkiksi projektipäälliköt ja asiakkuusjohtajat tukeutuvat päivittäisessä työssään Huubiaan.

- Huubian käyttöönoton myötä data on saatu kaikkien sitä tarvitsevien käyttöön ja työntekijät ovat nyt paremmin kiinni liiketoiminnan tunnusluvuissa. 

Myös Hasan & co:n myynnin ennustaminen on siirretty kokonaisuudessaan Huubiaan.

- Käytännössä teemme Huubia Plannerin päällä jatkuvaa asiakkuuskohtaista myynnin ennustetta ja olemme päässeet kokonaan eroon erillisistä ennuste-Exceleistä. Kaiken datan kertyminen yhteen järjestelmään tuo paremmin näkyviin myös asiakasrajapinnassa tapahtuvat muutokset, Kajaste sanoo.

Hänen mukaansa Huubian tuomiin lisäarvoihin lukeutuu myös raportoinnin jatkuvuus - kerran luotu raportti päivittyy automaattisesti annetuilla parametreilla, ilman pelkoa virheistä. 

- Alun jälkeen raportointiin käytetty työmäärä vähenee. Kolmessa maassa toimivalle yritykselle on iso etu, ettei raportteja tarvitse tehdä erikseen joka paikkaan.

Kajaste sanoo, että erilaisten laskentasääntöjen tekeminen onnistuu Huubialla vaivattomasti. Niinpä Hasan & co:ssa on pystytty automatisoimaan resursoinnin kaltaisia asioita, joiden läpivientiin ei aiemmin ollut erillistä järjestelmää. 

Huubiaa Kajaste suosittelee mielellään. Hän sanoo sen olevan käytettävyydeltään ja ominaisuuksiltaan vähintäänkin samalla tasolla markkinoiden isompien BI-ratkaisujen kanssa. Visionbaylle Kajaste antaa kehuja erityisesti asiakaslähtöisestä ja ketterästä palvelusta.

- Palaverit Visionbayn kanssa ovat olleet alusta asti todella lisäarvoa antavia. Eteen tulleita raportoinnin haasteitamme on pystytty ratkaisemaan heti tapaamisten aikana erittäin asiantuntevalla otteella, hän sanoo.

Hasan & co -konserniin kuuluvat Suomessa mainostoimisto hasan & partners, viestintätoimisto hasan communications, asiakasymmärrys- ja strategiatoimisto Frankly Partners, tuotantoyhtiö RAW&LAND sekä asiakaskokemus- ja designtoimisto hasanX. Lisäksi hasan & co:lla on Tukholmassa luova digitaalinen täyden palvelun mainostoimisto Perfect Fools sekä vuonna 2017 San Franciscoon perustettu uuden ajan markkinointiviestintätoimisto TBD.

Suosittelija:

Huubian käyttöönotto nosti datan luotettavuuden uudelle tasolle paitsi reaaliaikaisuuden, myös tietomallien automatisoinnin ansiosta. Teemme Huubia Plannerin päällä jatkuvaa asiakkuuskohtaista myynnin ennustetta ja olemme päässeet kokonaan eroon erillisistä ennuste-Exceleistä.

Simo Kajaste, Group CFO, hasan & partners

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visionbay Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hasan & co
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Visionbay Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Media

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Visionbay Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visionbay Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Visionbay Solutions - Muita referenssejä

Visionbay Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia