Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Huippuälykäs Foodduck hyödyntää esineiden internetiä

ReferenssiInoi Oy on toiminut Foodduck Oy:n ohjelmistopartnerina älykkään leviteannostelijan kehitysprojektissa vuodesta 2012 lähtien. Inoi Oy on suunnitellut ja kehittänyt yhteistyössä Foodduckin kanssa Foodduckille leviteannostelijoihin sulautetun laitteen ohjelmiston, tiedonsiirron ja pilvipalvelun digitaalista palveluliiketoimintaa varten.

Järjestelmällä hoidetaan kulutustietojen kerääminen ja analysointi, komponenttien elinkaaritietojen hallinta, laitteiden ohjelmiston ja sisällön päivitys sekä asiakaspalvelun prosessit. IoT:n avulla annostelijoiden huollon tarve voidaan ennakoida ja annostelijat pystyvät haluttaessa jopa tilaamaan automaattisesti lisää tuotetta varastoon.

Tietoturvallinen IoT avainasemassa

"Ohjelmistopartneria valitessamme pidimme tärkeimpinä kriteereinä tietoturvaosaamista ja käytännön kokemusta IoT:stä. Koska kysymyksessä on liiketoiminnan kannalta kriittinen tietojärjestelmä, emme halunneet lähteä liikkeelle millään välivaiheen ratkaisulla. Pelkkä salattu tiedonkeruu pilvipalveluun ei riitä vaan mm. annostelijoiden ohjelmisto ja tietoturvainformaatio tulee olla luotettavasti päivitettävissä milloin tahansa. Inoi Oy pystyi tarjoamaan kaiken tarvittavan.", kertoo Foodduckin varatoimitusjohtaja Toni Sorsavirta.

“Voimme suositella Inoi Oy:tä ohjelmistopartneriksi, koska Inoi on erittäin ketterä yhteistyökumppani, joka pystyy tarjoamaan joustavasti toteutuksen asiakkaan ideoille. Oma tuotekehityksemme on tehnyt erittäin läheistä yhteistyötä Inoin ohjemistosuunnitelijoiden kanssa. Näin päästään parhaaseen ratkaisuun silloin, kun tehdään jotain aivan uutta”, toteaa Sorsavirta.

Suosittelija:

“Voimme suositella Inoi Oy:tä ohjelmistopartneriksi, koska Inoi on erittäin ketterä yhteistyökumppani, joka pystyy tarjoamaan joustavasti toteutuksen asiakkaan ideoille. Oma tuotekehityksemme on tehnyt erittäin läheistä yhteistyötä Inoin ohjemistosuunnitelijoiden kanssa. Näin päästään parhaaseen ratkaisuun silloin, kun tehdään jotain aivan uutta”

Toni Sorsavirta, varatoimitusjohtaja Foodduck

Pinterest
Referenssin infoboxi
Inoi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Foodduck

Lisätietoja

Yritysprofiili Inoi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Logistiikka
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
IoT
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source
Node.js
React
C
Python
Linux

Siirry yrityksen profiiliin Inoi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Inoi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Inoi - Muita referenssejä

Inoi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia