Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Huimia tuloksia asiakastyöllä

ReferenssiCitywork kasvatti vuosina 2007–2011 liiketoimintaansa nopeasti nollasta 15 miljoonaan euroon. Uudelle kasvu-uralle pääseminen vaati viestin terävöittämistä ja asiakastyön tehostamista.

Citywork otti käyttöön Kasvu-palvelun reilu vuosi sitten. Henkilöstötoimialan liikevaihdot olivat laskussa ja Cityworkin liikevaihto polki paikoillaan. Ajatuksia ja halua kasvaa kuitenkin oli. Alueellisen organisaation johtaminen kohti uusia asiakkaita ja kasvavaa liikevaihtoa tuntui mahdottomalta haastavassa markkinatilanteessa. Vanha Microsoft Dynamics CRM korvattiin Kasvu-palvelulla ja muutamien kuukausien aikana liikevaihto kasvoi yli 30 %.

Varatoimitusjohtaja Ville Kulmala on kokenut ennen Kasvu-palvelun käyttöönottoa myös CRM järjestelmän nurjat puolet:

”Vanha Microsoft Dynamics CRM järjestelmämme ei koskaan noussut merkittävään rooliin liiketoiminnassamme. Olimme ostaneet sen pilvipalveluna ja tehneet joitain räätälöintejä järjestelmän sovittamiseksi liiketoimintamme tarpeisiin.
Tiedoiltaan tyhjä ja toimintamalleiltaan määrittämätön järjestelmä koettiin pikemmin velvollisuudeksi kuin liiketoimintahyötyjä tuottavaksi apuvälineeksi.”
Citywork päätti luopua vanhasta järjestemästä ja korvata sen Fenix Solutionsin toimittamalla Kasvu-palvelulla.

”Kasvu-palvelu kaikkine Suomalaisine yrityksineen avasi silmämme liiketoimintaamme liittyvistä mahdollisuuksista. Näimme omien asiakkaidemme rinnalla mahdolliset asiakkaat alueittain yhdellä silmäyksellä.
Valitsimme toimialoihin ja kokoluokkiin perustuvasta matriisista kohderyhmämme, muotoilimme viestiämme paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi ja ryhdyimme toimeen yhdessä Fenix Solutionsin asiantuntijavalmentajien kanssa.
Vastuutimme asiakkuudet, soitimme, tapasimme ja tarjosimme palveluitamme asiakkaille. Toimintamme muuttui heti palvelun käyttöönoton jälkeen ja nyt olemme saaneet nauttia myös tuloksista. Liikevaihto kasvaa ja organisaation tekemisen meininki on kova.”
CITYWORK tuottaa työnteon tuloksia parantavia ratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden rekrytointiin, osaamiseen, motivaatioon ja palkitsemismalleihin. Autamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme menestymään.

Suosittelija:

”Kasvu-palvelu kaikkine Suomalaisine yrityksineen avasi silmämme liiketoimintaamme liittyvistä mahdollisuuksista. Näimme omien asiakkaidemme rinnalla mahdolliset asiakkaat alueittain yhdellä silmäyksellä. Valitsimme toimialoihin ja kokoluokkiin perustuvasta matriisista kohderyhmämme, muotoilimme viestiämme paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi ja ryhdyimme toimeen yhdessä Fenix Solutionsin asiantuntijavalmentajien kanssa. Vastuutimme asiakkuudet, soitimme, tapasimme ja tarjosimme palveluitamme asiakkaille. Toimintamme muuttui heti palvelun käyttöönoton jälkeen ja nyt olemme saaneet nauttia myös tuloksista. Liikevaihto kasvaa ja organisaation tekemisen meininki on kova.”

Ville Kulmala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fenix Solutions Oy

Tiedot

Tilaaja: Citywork
Ajankohta: 2013
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ville Kulmala

Lisätietoja

Yritysprofiili Fenix Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
HR
Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto
Sidosryhmä
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

kasvu

Siirry yrityksen profiiliin Fenix Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fenix Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Fenix Solutions - Muita referenssejä

Fenix Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia