Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HSY:lle valmiuksia mobiili- ja verkkomaksamiseen Suomi.fi-palvelulla

Referenssi
Helsingin Seudun ympäristöpalvelut HSY tuottaa vesi- ja jätehuollon palveluja ja tietoa pääkaupunkiseudulla. Maksamisen kehittyessä valtio haluaa edistää verkko- ja mobiilimaksamista myös julkisella puolella, minkä vuoksi suunnitteilla on laaja Suomi.fi-maksupalvelun käyttöönotto. HSY:n verkossa tarjoamien palveluiden ja tilattavien tuotteiden maksamisessa voitaisiin hyödyntää verkkomaksuja. Sen vuoksi toteutimme HSY:lle ketterästi kokeiluprojektin.

Kokeiluprojektin (proof of concept) avulla testasimme, onko HSY:llä valmiudet Suomi.fi-palveluväylän käyttöönottoon. Loimme maksuja varten pilvipohjaisen teknisen ympäristön, jonne rakensimme taustajärjestelmiin integroivan maksumoduulin. Integraatio mahdollistaa viennit taustajärjestelmiin, esimerkiksi kirjanpitoon ja asiakkuushallintajärjestelmiin yhden pisteen kautta. Maksujen vastaanotto on toteuttu yhteistyössä Paytrailin kanssa, käyttäen E2-rajapintaa, joka täyttää Suomi.fi-verkkomaksamispalvelun vaatimukset.

Suosittelija:

Verkkokauppamainen ostaminen ja maksaminen ovat meille HSY:ssä vielä uutta. Bildy opetti meille kokeilussa paljon ja itse arvostan erityisesti Bildyn kokonaisvaltaista näkemystä. Pistemäisen ratkaisun sijaan saimme ideoita kokonaisarkkitehtuuriimme sopivasta tulevaisuuden tarpeita palvelevasta ratkaisusta.

Timo Vakkilainen, asiakaspalvelujen kehityspäällikö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bildy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: HSY
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Konstantin Mazurov

Lisätietoja

Yritysprofiili Bildy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Maksaminen
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Amazon Web Services
Laravel

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

verkkomaksut
paytrail
API

Siirry yrityksen profiiliin Bildy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bildy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Bildy - Muita referenssejä

Bildy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia