Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HSY ja Vestia luottavat Digitouchin itsepalveluratkaisuihin

ReferenssiDigitouch Group Oy on toimittanut yhdessä M-Technologyn kanssa itsepalvelukioskit pääkaupunkiseudun jätehuoltoyhtiö HSY:n ja pohjoispohjalaisen Vestian toimipisteisiin.

HSY ja Vestia ovat panostaneet vahvasti itsepalveluiden käyttöönottoon jätteiden kierrätysasemilla. HSY esimerkiksi tarjoaa nykyisin Sortti-asemillaan mahdollisuutta rekisteröidä ja maksaa kierrätettävät jätteet internetin kautta tai asemalle saavuttaessa. Asiakas näyttää älypuhelimeen saadun QR-koodin automaatille, joka avaa portin asiakkaalle. Sortti-asemilla on myös mahdollisuus kirjata ja maksaa kierrätykseen tuotavat jätteet paikan päällä lajittelupisteiden läheisyyteen sijoitetuilla automaateilla.

Itsepalvelut ovat käytössä Jorvaksen, Kivikon, Konalan, Ruskeasannan ja Ämmässuon Sortti-asemilla.

Vestia tarjoaa osana palveluaan myös mahdollisuuden kirjata ja maksaa kierrätykseen tuotavat jätteet paikan päällä itsepalveluautomaateilla. Tällä hetkellä muun muassa Haapaveden ja Kalajoen lajittelupihat toimivat pääsääntöisesti itsepalveluna. Vestia aikoo laajentaa itsepalveluiden tarjontaansa vuoden 2021 loppupuolella 5 uudella Digitouchin toimittamalla itsepalvelupäätteellä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digitouch Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: HSY ja Vestia
Ajankohta: 2021 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
info@digitouch.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Digitouch Group kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Digitouch Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitouch Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitouch Group - Muita referenssejä

Digitouch Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia