Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

HSL:n korttimaksuominaisuus kasvatti mobiililipun suosiota

ReferenssiPoplatek tukee HSL:ää uusien maksutapojen ja tuotteiden kehittämisessä. Poplatekin kehittämän korttimaksuominaisuuden myötä sovelluksella tilatut liput voi maksaa operaattorilaskun ohella myös pankki- ja luottokortilla. Uusi ominaisuus sujuvoittaa maksamista ja tuo sovelluksen uusien asiakasryhmien ulottuville.


Korttimaksuominaisuuden helppokäyttöisyys huomioitiin esimerkiksi sovelluksen korttiholvilla. Näin käyttäjä voi halutessa tallentaa korttitiedot sovellukselle, mikä nopeuttaa asiointia jatkossakin.

HSL:n johtavana mobiili- ja nettimyynnin asiantuntijana työskentelevän Satu Rönnqvistin mukaan yhteistyö on ollut onnistunut, sillä Poplatekilla asiakkaan tarpeet ymmärretään ja huomioidaan hyvin. Korttimaksuominaisuuden maksupuolen näkymät räätälöitiin täysin HSL:n tarpeisiin.

"Poplatekin ketteryys ja vahva näkemys maksutavoista tuki projektia alusta loppuun asti. Poplatek reagoi nopeasti ja heillä on kyky ottaa koppia asioista. Monimutkaisetkin asiat osataan avata asiakkaan tasolle, vaikkapa fläpille piirtäen, jolloin niihin on helppo ottaa kantaa ja valita vaihtoehdoista meille sopivin."
- Satu Rönnqvist, asiantuntija, HSL

Poplatek auttaa kehittämään moderneja maksamisen tapoja
Uusi ominaisuus on otettu HSL:n teknologiaratkaisujen ryhmäpäällikkö Risto Vaattovaaran mukaan erinomaisesti vastaan. Uusi korttimaksuominaisuus palvelee etenkin yritysliittymien haltijoita ja turisteja, joille aiempi operaattorilaskutukseen perustunut maksutapa ei soveltunut. Korttimaksuominaisuuden lanseeraus näkyi tuoreeltaan piikkinä sovelluksen latausmäärissä, joita on tähän mennessä kertynyt jo 340 000.

"Maksamisen tulee olla asiakkaalle kätevää, turvallista ja nopeaa. Mobiililippuja myydään 10 000 päivässä. Kuukausi lanseerauksen jälkeen jo 20 prosenttia lipuista ostettiin korttimaksun kautta", toteaa HSL:n teknologiaratkaisujen ryhmäpäällikkö Risto Vaattovaara.

HSL:n mobiililippu on erittäin toimiva tuote, jota kehitetään aktiivisesti eteenpäin. Tämän lisäksi monia uusia tuotteita ja maksutapoja on suunnitteilla – hyvässä yhteistyössä Poplatekin kanssa.

"Poplatekin tarjoama asiantuntemus lisää tietoisuuttamme maksamiseen liittyvistä asioista", toteaa Rönnqvist.

"Maksamisen asiat ovat varsin kimurantteja. On erittäin hyvä, että meillä on osaava asiantuntijataho käytettävissä, joka tietää mitä tehdään ja missä alalla mennään", summaa Vaattovaara.


Pinterest
Referenssin infoboxi
Poplatek Oy

Tiedot

Tilaaja: HSL

Lisätietoja

Yritysprofiili Poplatek kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Tietoturva

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js
Java
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Poplatek kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Poplatek - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Poplatek - Muita referenssejä

Poplatek - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia