Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HS-Works valitsi Benemenin suosittelun perusteella

ReferenssiYritysmaailmassa suosituksella on paljon voimaa. Toisen yrityksen suosittelu hyvin onnistuneen projektin seurauksena on asia, jota myös Benemenillä arvostetaan suuresti.

Keväällä 2018 HS-Works haki uutta ja entistä parempaa ratkaisua, jolla sen asiakaspalvelutiimi pystyisi hoitamaan tehtävänsä tehokkaasti. Yksi HS-Worksin ja Benemenin yhteisistä asiakkaista oli juuri onnistuneesti ottanut käyttöön Benemenin tarjoaman ratkaisun ja tyytyväisenä lopputulokseen yritys suositteli Benemenin palvelua HS-Worksille.

Toimintavarmuutta ja parempaa tehoa asiakastyöhön


HS-Works on IT-palveluyritys, joka haluaa tarjota teknisiä tukipalveluja ihmisläheisellä tavalla ja tehdä IT-asiat vaivattomiksi. Yritys on palvellut toimintansa alussa henkilöasiakkaita, mutta vuodesta 2005 alkaen IT-tukipalveluita on tarjottu myös yrityksille runsaan kysynnän seurauksena.

Kun HS-Worksilla ratkotaan yritysten ja henkilöasiakkaiden IT-ongelmia päivästä toiseen, on tärkeää, että omat kommunikaatiojärjestelmät toimivat hyvin ja tukevat asiakaspalvelutiimin työtä.

Suosituksen myötä Benemen sai oivan tilaisuuden esitellä HS-Worksille omaa pilvipalveluaan, jonka avulla yrityksen henkilöstö on nopeasti tavoitettavissa ja puheluihin vastaaminen onnistuu helposti laitteesta tai paikasta riippumatta. Palveluun on myös joustavaa lisätä tai poistaa käyttäjiä tarpeen mukaan.

Benemen voitti vertailun

Vertailtavana oli useampia palveluntarjoajia, joiden joukosta Benemen valikoitui parhaimmaksi vaihtoehdoksi.

- Harkitsimme kolmea muuta palveluntarjoajaa ennen kuin valitsimme Benemenin, HS-Worksin toimitusjohtaja
Harry Sileoni kertoo.

HS-Worksin päättäjiä viehätti Benemenin monipuolinen järjestelmä, jonka toimintavarmuus ja kattava raportointipalvelu tukevat hyvin heidän omaan liiketoimintaansa.

- Asiakkaillamme on ollut hyviä kokemuksia BeneDeskistä, joten asiakkaiden suosittelut olivat kenties suurin syy siirtyä juuri Benemenin asiakkaaksi, Sileoni sanoo.

Käyttöönotto meni yli odotusten

Vakuuttuneena palvelun ominaisuuksien sopivuudesta juuri heidän tarpeisiinsa HS-Works otti käyttöönsä BeneDesk for Windows -ohjelmiston, jonka avulla voidaan soittaa ja vastaanottaa puheluita fyysisestä olinpaikasta riippumatta, muun muassa palvelusarjapuheluita. Puheluista saa myös monipuolisen selainkäyttöisen raportoinnin, jota voidaan käyttää hyödyksi esimerkiksi asiakaspalvelun resurssoinnin optimoinnissa työpäivän aikana.

Palvelun käyttöönotto sujui niin nopeasti ja helposti, että toteutus ylitti kaikki HS-Worksin odotukset.

Käytännön hyötyjä asiakaspalveluun

- Asiakaspalvelutiimimme arvostaa erityisesti mahdollisuutta kuunnella omat puhelut heti puhelun jälkeen. Omasta mielestäni yksi parhaimmista palvelun osasista on natiivi virolainen puhelinnumero, jota voimme tarjota omille asiakkaillemme, Sileoni luettelee joitakin palvelun mainioista yksityiskohdista.

Hyvää yhteistyötä vahvistaa jatkossakin HS-Worksin ja Benemenin yhteinen näkemys siitä, että tärkeää laadukkaassa palvelussa on kuunnella asiakasta ja ratkaista heidän ongelmansa. Käytännössä se tarkoittaa jatkuvaa vuoropuhelua palvelun toimivuudesta ja kehittämiskohdista.


Haluatko kuulla tarkemmin?

Ota meihin yhteyttä täältä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Benemen logo

Tiedot

Tilaaja: HS-Works
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Ruskovaara

Lisätietoja

Yritysprofiili Benemen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Benemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Benemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Benemen - Muita referenssejä

Benemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia