Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HRM Partners

ReferenssiHRM Partners auttaa ihmisiä ja yrityksiä muutoksessa kohti parempaa työelämää. Keskeisiä palveluita ovat valmennukset, ura- ja business coaching sekä outplacement.

HRM Partners on auttanut yli 1000 yritystä ja 30 000 ihmistä uriensa eri vaiheissa viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana. HRM Partners on osa kansainvälistä Arbora-allianssia.

Suosittelija:

Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, HRM Partners ”Olemme olleet Sitefactoryn asiakkaina vuodesta 2012 lähtien ja nyt meillä on käytössä kolmas verkkosivu heidän kauttaan. Sitefactory otti meihin tuolloin suoraan yhteyttä. Teimme noihin aikoihin yrityksessämme verkkosivujen analytiikkaa ja huomasimme, että jotain olisi tehtävä, että sivujemme tavoitettavuus ja käytettävyys olisivat parempia. Tuolloin käytössämme olevat verkkosivut eivät olleet niin hakukone- tai käyttäjäystävällisiä. Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä oli tarkoitus alkaa päivittää sivuja aktiivisemmin kuin aiemmin. Silloin oli fiksua saada yrityksemme käyttöön järjestelmä, jota on parempi hallinnoida. Kahdet ensimmäiset sivut teimme Sitefactoryn omalla alustalla, jolla verkkolehtemme toimii edelleen. Nykyisten verkkosivujemme alustana on WordPress, johon siirtyessämme toteutimme Sitefactoryn kanssa vuoden mittaisen hakukoneoptimointiprojektin. Olimme alkaneet seurata tarkemmin verkkonäkyvyyttämme, ja Sitefactoryn kanssa oli erittäin helppoa työskennellä, sillä heiltä tuli suoraan vinkkejä ja ohjeita verkkonäkyvyytemme parantamiseen. Yhteistyö Sitefactoryn kanssa on sujunut erittäin hyvin. Arvostan todella paljon heidän ketteryyttään ja joustavuuttaan. He ymmärtävät asiakkaan toiveita ja osaavat priorisoida asiakkaiden tarpeita oikealla tavalla. Yhteistyö on ollut hyvin avointa ja he osaavat kertoa selkeästi eri mahdollisuuksista. Asiakkaasta riippuen he voivat huolehtia kaiken sisällön päivittämisestä verkkosivuille tai tehdä sopimuksen, että asiakas voi päivittää sivut itse. Heidän suhtautumisensa asiakkaisiin, joilla ei ole valmiiksi teknistä taustaa, on erinomaista. Sitefactorylta on tullut aktiivisesti myös ratkaisuehdotuksia ja tietoa liittyen EU:n muuttuvaan GDPR-tietosuoja-asetukseen. Sitefactorylla on bisnesetiikka kunnossa. Yhteistyötä aloittaessamme kerroin Jannelle, että etsin kumppania, joka ryhtyy rakentamaan pitkäaikaista asiakassuhdetta, eikä etsi vain nopeita ratkaisuja, ja hän halusi toimia samoin. Sitefactoryn vahvuuksia ovat mielestäni joustavuus, notkeus ja erittäin hyvä tilannetaju. Olen pystynyt asioimaan heidän kanssaan yhden luukun periaatteella, eli voin olla suoraan yhteydessä heihin kaikkiin verkkosivuihimme liittyvissä kysymyksissä, ja tiedän, että he hoitavat asian eteenpäin.”

Saija Vanhala-Jansson

Pinterest
Referenssin infoboxi
Planeetta Internet Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Planeetta Internet kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Planeetta Internet kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Planeetta Internet - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Planeetta Internet - Muita referenssejä

Planeetta Internet - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia