Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HR:n dokumentteihin liittyvät yleiset haasteet ja tavoitteet

BloggausHenkilöstöhallinto on äärimmäisen kriittinen toiminto yrityksessä. Silti useissa yrityksissä HR:n sujuvuudessa ja tietoturvassa, sekä prosessien tehostamisessa on vielä kehittämisen varaa. Kehittyneillä tiedonhallinnan ratkaisuilla selätetään tavallisimmat HR:n haasteet.

Tässä blogiartikkelissa kerromme, miten niistä yleisimmät voidaan selättää dokumentinhallinnan avulla.

Tunnetko nämä yleisimmät HR:n dokumentinhallinnan sudenkuopat?

Useimmissa organisaatioissa HR-osasto kamppailee paperitöiden ja tehottomien prosessien kanssa. Tutkimusten mukaan työsuhteen aikana dokumentteja ja dataa syntyy HR-osastoissa jopa 10–5000 arkkia kuukausittain. Samaan aikaan yli 70 % yrityksiä työsuhteen aikana syntyviä dokumentteja ei olla digitalisoitu, eli esimerkiksi tuntitiedot, palkkakuitit, matkakulut ja niihin liittyvät paperit sekä työsopimukset käsitellään edelleen paperisena.

Paperisen dokumenttiarkiston hallintaan liittyy monenlaisia riskejä:

  • Paperiset dokumentit ovat alttiimpia onnettomuuksille. Jos paperi katoaa, menee vahingossa silputtavien pinoon tai kastuu vesivahingon sattuessa, sitä ei voi palauttaa kuten digitaalista dokumenttia.
  • Paperi voi olla vain yhden ihmisen käytössä kerrallaan. Näin esimerkiksi perehdytysvaiheessa fyysistä perehdytyskansiota ei voida selata eri henkilöiden toimesta.
  • Paperisten dokumenttien tietosuojaa ei voida varmistaa samoin kuin digitaalisten. Lisäksi esimerkiksi tiettyjen dokumenttien säilytysaikojen noudattaminen harvoin toteutuu, kun esimerkiksi työhakemukset unohtuvat kaapistoon. Digitaaliseen dokumentinhallintaan sen sijaan voidaan yhdistää sääntöjä ja automaatioita.

HR:n sähköinen dokumentinhallinta varmistaa tehokkaat ja tietoturvalliset prosessit. Aikaa vapautuu paperitöistä tärkeämpiin tehtäviin, kuten henkilöstön tyytyväisyyteen ja hyvinvointiin liittyviin kehitysprojekteihin. Ajansäästö näyttäytyy luonnollisesti myös matalampina kustannuksina.

Lue Canoraman blogista lisää sähköisen dokumentinhallinnan hyödyistä HR:ssä >>

Pinterest
Canorama Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Canorama kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Canorama kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canorama - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Canorama - Muita referenssejä

Canorama - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia