Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HR Legal Services löysi samanhenkisen IT-kumppanin HS-Worksista

Referenssi

Työsuhdejuridiikkaan erikoistunut HR Legal löysi samanhenkisen IT-kumppanin ollessaan vasta mikroyritys. Ihmisen kokoinen HS-Works on seurannut HR Legalin kasvua vierestä jo ensimmäisen työntekijän palkkaamisesta lähtien.

HR Legal Services Oy:n liikeidea oli tarjota työsuhdejuridista asiantuntijapalvelua HR-näkökulmalla. Liikeidea pohajutuu monen vuoden kokemukseen liiketoiminta- ja henkilöstöhallinto-osaamisesta. HR Legal luo kilpailuetua asiakkailleen hyvän henkilöstöjohtamisen avulla. 

 

 

Less is more ja more is less

 

"Less is more" ja "more is less" on HR Legalin motto. Asioiden yksinkertaisina pitäminen on luonut haluttua kasvua HR- ja lakipalveluita tarjoavalle konsulttiyritykselle.

 

- "Tarjoamme valmennuksia ja vuokraamme ihmisiä erilaisiin HR-tehtäviin. Myös työsuhdelakimiehet löytyvät meiltä", sanoo toimitusjohtaja Henna-Riikka Huhta. Hän on oikeustieteen maisteri, Certified Progress Coach ja yrityksen pääosakas.

Ei omaa IT-henkilöä

Tietokone on yritykselle ihan ykköstyöväline ja aivan kaikki tapahtuu sen avulla. Tietokoneella tehdään esimerkiksi valmennukset, sähköpostikonsultoinnit ja laaditaan asiakkaalle materiaalit. Jotta yritys pystyy vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, kaikkien ohjelmien pitää toimia moitteettomasti. 

- "Kun tulee ongelma, pitää saada välittömästi apua. Ja näinhän se HS-Worksilla toimii", tietää Huhta.

- "Olemme sen kokoinen yritys, että eihän meillä voi olla omaa ihmistä, joka hoitaa IT-asioita. Tarvitsemme asiantuntevaa apua nopeasti."

HS-Worksin kautta tulee kaikki tietoturva, joka lakialan yrityksessä on tärkeää. 

Kumppanin vaihtuminen

 

- "Ennen HS-Worksia oli yrityksen IT-kumppanina oma kumppanini", naureskelee Huhta.

- "Kun palkkasin ensimmäisen työntekijän, niin IT-asioiden ulkoistus tuli ajankohtaiseksi. Minulla ei oikeastaan edes ollut käsitystä millaisia palvelutarjoajia on olemassa. En osaa itse näitä IT-asioita ollenkaan. Yhteistyökumppani vinkkasi HS-Worksista ja sillä tiellä ollaan. En ole harkinnutkaan mitään muuta.

Yleisin ongelma HR Legalilla on salasanan vanheneminen. Uuden tietokoneen tai sen vaihtamisessa HR Legal kääntyy IT-kumppaninsa puoleen.

- "Kun uusi ihminen tulee töihin, kaikki IT-asiat ovat valmiina ja hän voi keskittyä työhön."

Kaikki yrityksen koneet tulevat HS-Worksilta. Se on kustannustehokasta sekä aikaa säästävää, eikä tarvitse itse miettiä, mikä kone sopii parhaiten.

 

- "Voidaan siemailla kahvia kun joku muu päivittää tietokoneitamme ja siivoaa niiden sisältöä", tiivistää Huhta IT-asioiden sujuvuudesta.

 

 

En puhu ICT:tä

 

- "Jos meikäläinen pystyy saamaan apua IT-firmasta, se on saavutus jo sinänsä, sillä en puhu yhtään ICT-kieltä", sanoo Huhta.

 

- "Kun soitan HS-Worksiin, en tiedä mikä koneessa on vikana, eikä minun tarvitsekaan tietää. Siellä ei koskaan ihmetellä, sen sijaan keskitytään ongelman ratkaisuun. Hieno homma, että asenne on kohdillaan. Palvelupuhelimessa tuskin koskaan joutuu jonottelemaan, eikä ainakaan pitkään."

 

Huhta tiivistää, että asiakkaan ei tarvitse tuntea itseään tyhmäksi, kun ei osaa selittää mikä koneessa on vikana.

- "Heillä taitaakin olla tämä: "Ihmisen kokoinen IT". Niinhän se on. Mekin olemme ihmisen kokoinen toimisto. Emme pönötä, olemme helposti lähestyttäviä", heittää Huhta.

Suosittelija:

”Kaikki koneet tulevat HS-Worksiltä. Se on paitsi kustannustehokasta sekä aikaa säästävää, sillä yrityksen ei tarvitse itse miettiä, mikä kone sopii parhaiten."

Henna-Riikka Huhta, Toimitusjohtaja, HR Legal Services Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
HS-Works Oy logo

Tiedot

Tilaaja: HR Legal Services Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili HS-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Laitteet

Siirry yrityksen profiiliin HS-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HS-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

HS-Works - Muita referenssejä

HS-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia