Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HopLopin asiakasviestintä seuraavalle tasolle digitaalisilla infonäytöillä

Referenssi

HopLop on vuonna 2005 perustettu lasten sisäseikkailupuisto, joka toimii itsenäisenä ketjuna, sekä osittain franchising-periaatteella. Puistoja on 18 Suomessa ja yksi Saksassa. Seikkailupuistoissa hyödynnetään digitaalisia infonäyttöjä asiakasviestinnässä, osana hyvää asiakaspalvelua. Digitaalisia infonäyttöjä löytyy kaikista puistoista yhteensä yli 50 kappaletta.

Digitaalisilla infonäytöillä parannetaan asiakasviestintää

Jos sinulla on leikki-ikäisiä lapsia lähipiirissä, niin olet saattanut löytää itsesi joskus HopLop sisäseikkailupuistosta. Sillä aikaa, kun lapset kirmaavat sisäleikkipuistossa, olet mahdollisesti nauttinut ravintolan antimista. Olet tehnyt valintasi infonäytöltä, jonka HS-Works on asentanut ja jonka toimivuudesta vastaa.

 

HopLopeissa näyttöjä käytetään eniten kahvila- ja ravintolapuolen viestinnässä. Infonäyttöjen avulla on helppoa esitellä asiakkaille menuvaihtoehdot ja mainostaa tuotteita. Diginäytöt ovat todella näppäriä ja mahdollistavat helposti vaihtelevan sisällön esittämisen. Diginäyttöjen avulla on helppoa ja vaivatonta esitellä asiakkaille vaihtelevaa sisältöä tärkeästä informaatiosta ravintolan ruokalistaan.

 

HopLop siirtyi digitaalisiin näyttöihin aikanaan, kun haluttiin helposti tehdä muutoksia, hyödyntää ravintola-alueen mainospaikkoja tehokkaammin ja viestiä asiakkaille laadukkaammin. HS-Works on ollut kumppanina alusta asti.

 

”Katselukokemuksena digitaalinen näyttö on paljon laadukkaampi, kun miettii, että ennen meilläkin oli valotauluja, jossa oli juliste takana”, muistelee HopLopin digitaalisista palveluista vastaava Elina Veteli.

 

 

HS-Works hoitaa kaiken

 

Tai no ei aivan kaikkea, HopLop luonnollisesti hallinnoi itse mitä näytöillä näytetään milloinkin. Kaikki muu näyttöihin liittyvä hoituu näppärästi HS-Worksin toimesta.

 

Kun uudelle näytölle on tarvetta, HS-Works suunnittelee sopivan näyttöratkaisun, tilaa sen, vie perille ja myös asentaa paikalleen – ympäri Suomen. Siinä samalla asennetaan myös sisällönhallintasovellus ja varmistetaan, että kaikki toimii. Toimitaan avaimet käteen -periaatteella.

 

Veteli toteaa, että he voisivat tehdä näitä työvaiheita itsekin, mutta halusivat valita täyden palvelun vaihtoehdon: ”Oikeastaan esimerkiksi asennustyökin tulee HS-Worksin kautta edullisemmaksi, kun voimme senkin ajan keskittyä omaan ydinliiketoimintaamme."

 

Eikä palvelu vielä tähän lopu, se sisältää myös näyttöjen ylläpidon ja tuen. HS-Works vastaa siitä, että näytöt toimivat jatkuvasti kuten pitääkin. Veteli pitääkin ratkaisevana sitä, että HS-Works myös valvoo, että näytöt toimivat: ”Jos vaikka jokin näyttö syystä tai toisesta menee offline-tilaan, tilanne korjataan, ilman että meidän tarvitsee tehdä mitään. He ovat koko ajan kartalla tilanteesta.”

Näyttöjä hallinta onnistuu kätevästi yhdellä sovelluksella

 

HS-Works on myös toimittanut HopLopille SmartSign-sisällönhallintasovelluksen, jonka kautta näytöillä näytettävää materiaalia hallinnoidaan. ”Saimme kattavan perehdytyksen sovelluksen käyttöön. Joskus täytyy tietenkin pyytää apua ja silloin sitä saadaan tosi joustavasti”, kertoo Veteli.

 

Veteli hallitsee kaikkia näyttöjä omalta koneeltaan yhdellä sovelluksella: ”SmartSign on helppokäyttöinen ja sisältää oman mediakirjaston. Sen avulla voin ladata näytöillä näytettävät materiaalit suoraan järjestelmään ja sieltä näytöille. Ajastustoiminto on erinomainen ja hyödynnämme sitä. Päivän kuluessa näytettävä materiaali näytöillä vaihtuu tilanteesta riippuen.”

Mutkatonta yhteistyötä jo vuosia

 

”Tässä on tehty jo vuosia yhteistyötä ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Asiakassuhteen hoito on ollut mutkatonta ja joustavaa ja on helpottavaa, kun kaikessa näyttöihin liittyvissä asioissa on vain yksi taho, kenen kanssa operoida”, sanoo Veteli.

 

Jos näytöissä ilmenisi jotain sellaista vikaa mitä ei voi etänä korjata, niin palveluun sisältyy myös HS-Worksin teknikon paikan päällä käynti, tämäkin palvelu kattaa koko Suomen.

Suosittelija:

Näyttöjen huolto ja ylläpito voisi olla osa meidän omaa työtämme, mutta haluamme keskittyä meidän omaan ydinliiketoimintaamme eli parhaan mahdollisen sisäseikkailupuiston ylläpitämiseen ja sen takia on helpottavaa valita täyden palvelun vaihtoehto HS-Worksin kautta.

Elina Veteli, Manager, Digital Services, HopLop

Pinterest
Referenssin infoboxi
HS-Works Oy logo

Tiedot

Tilaaja: HopLop

Lisätietoja

Yritysprofiili HS-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin HS-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HS-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

HS-Works - Muita referenssejä

HS-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia