Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Holomonsters hologrammipeli Oxxu Oy:lle

ReferenssiMeKiwi toteutti Oxxu Oy:lle Holomonsters iOS ja Android-mobiilipelien teknisen toteutuksen sisältäen esim. pelimekaniikkojen toteutuksen QR- ja viivakoodien pelillistämiseksi. Toteutimme myös Holomons verkkosivuston ja verkkokaupan. Holomonsters-pelissä pelaajan tavoite on löytää kaikki hologrammeina ilmestyvät Holomonsterit QR- ja viivakoodeja lukemalla omaan kokoelmaansa. Holomonsterit ilmestyvät löydettäessä puhelimen näytön päälle asetettuun kartioon hologrammi-illuusiona. Oxxu Oy vastasi projektissa itse pelihahmojen graafisesta toteutuksesta ja animaatioista.

Suosittelija:

“Oxxu Oy on Oululainen Start-up yritys, joka on Holomonsters peli-ja lelu brändin takana. Holomonsters hologrammipelin ensimmäinen versio toteutettiin yhteistyössä MeKiwin kanssa ja yhteistyö on sujunut hyvin läpi projektin. Mekiwi lähti innokkaasti mukaan toteuttamaan täysin uudenlaista hologrammi-illuusioita hyödyntävää peliä ja oli avuksi jo suunnittelu vaiheessa. Verrattuna tavalliseen 2D-mobiilipeliin Holomonsters pelissä oli paljon huomioitavaa, jotta hologrammi efekti ja pelattavuus saatiin yhdistettyä toimivaksi paketiksi. Mielestäni Holomonsters pelin ensimmäisessä vaiheessa onnistuttiin hyvin ja toivottavasti pääsemme pian jatkokehittämään peliä eteenpäin! Mekiwi toteutti myös holomons.com verkkokaupan rakentamisen tyylikkäästi.”

Oskari Autti, Oxxu Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Teknologia

Android
iOS
WordPress
WooCommerce
Unity

Omat tagit

pelikehitys

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia