logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Hoivapalveluyritykset laajentuvat vauhdilla - verkon tulee pysyä perässä

ReferenssiVäestö ikääntyy, ja moni hoivapalveluita tarjoava yritys laajentuu nyt vauhdilla. Uusia toimipisteitä avataan myös ulkomaille, esimerkiksi Viroon. Verkkoyhteydet tulee saada nopeasti toimimaan, jotta toimipiste pystyy heti tarjoamaan täysipainoisia palveluita asiakkailleen. Hoivapalveluyritysten IT-toiminnoista vastaaville saattaa olla haasteellista reagoida nopeisiin muutoksiin.

Toimipisteiden nettiyhteydet vauhdilla kuntoon

Kun uusia toimipisteitä avataan, on tärkeää, että asiakas voi valita toimipisteeseen haluamansa nettiyhteyden. Hoivakodeissa ei välttämättä ole tarvetta yhtä järeille yhteyksille kuin vaikkapa sairaaloissa, jolloin nettiyhteydeksi voidaan valita kustannustehokas ratkaisu. Toisaalta eri toimipisteiden yhteyksiä tulisi pystyä hallitsemaan keskitetysti. Kansainvälisyys saattaa tuoda verkkoyhteyksien hallintaan ja tilaamiseen omat haasteensa.

SD-WAN-palvelu antaa valinnanvaraa

SD-WAN-palvelussa asiakas voi valita nettiyhteydet haluamaltaan palveluntarjoajalta. Telia puolestaan toimittaa asiakkaalle SD-WAN-verkottamispalvelun, jota voidaan hyödyntää myös Suomen rajojen ulkopuolella. Käytännössä verkottamisratkaisu toimii siten, että Telian toimittaman päätelaitteen kautta asiakkaan toimipisteet verkotetaan niiden tarvitsemiin palveluihin, jotka yleensä sijaitsevat konesalissa.

Tietoturvaltaan ratkaisu vastaa yritystasoa riippumatta siitä, minkä nettiyhteyden asiakas on valinnut. SD-WAN voidaan käytännössä toteuttaa minkä tahansa asiakkaan valitseman nettiyhteyden päälle myös ulkomailla. Kustannustehokkuuden lisäksi palvelu on myös keskitetysti hallittavissa – eri toimipisteitä ei siis tarvitse hallinnoida erikseen.

Uuden toimipisteen asiakas voi perustaa itsepalveluportaalin avulla eikä tämä edellytä asiakkaalta asiantuntijatasoista tietoteknistä osaamista. Portaalissa asiakas kertoo toimipisteen nimen sekä osoitteen, minkä jälkeen Telia postittaa päätelaitteen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Verkko on pystyssä noin vartin kuluttua siitä, kun päätelaite on saapunut asiakkaan toimipisteeseen.

SD-WAN-palvelua hyödyntäessään asiakkaan ei tarvitse itse hankkia päätelaitteita, vaan ne toimitetaan palveluna, ja asiakas voi käyttää niitä haluamansa ajan. SD-WAN ei edellytä asiakkaalta pitkiä, määräaikaisia sopimuksia. Yrityksen toiminta voi olla luonteeltaan sellaista, että osa toimipisteistä on toiminnassa vain lyhyen ajan. Tällöin asiakas voi joustavasti hyödyntää verkottamisratkaisua tarpeidensa mukaan, myös lyhyempiä aikoja.

Lue lisää SD-WAN-palvelusta

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia

Tiedot

Tilaaja: Hoivapalveluyritykset

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

tietoliikenne
verkkoratkaisut
verkottamisratkaisut
tietoliikenneratkaisut
yritysverkko
Telia

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Telia kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Siirry Telia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä
Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia