Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hohde Group valitsi Visionbayn BI-kumppanikseen

ReferenssiHammaslääkäri- ja hammaslaboratoriopalveluita tarjoava Hohde Group on valinnut Visionbay Solutions Oy:n BI-palvelut tiedolla johtamisen tuekseen. Visionbayn Huubia-työkalun avulla voidaan jakaa organisaation avainhenkilöille yhteistä ja luotettavaa tilannekuvaa liiketoimintojen johtamiseen.

Huubia on Visionbay Solutionsin kehittämä liiketoiminnan työkalu, jonka avulla datan visualisointi, tiedon kerääminen, jakaminen ja seuraaminen on helppoa. Dataa ei kerätä tarkoituksettomasti, vaan Huubian avulla dataa voidaan hallita ja hyödyntää tehokkaasti liiketoiminnan johtamiseen.

”Huubian myötä saamme yksikkötason johtohenkilöt paremmin mukaan liiketoiminnan suunnitteluun ja heille ymmärrystä koko konsernia koskevista lainalaisuuksista. Yksiköiden päivittäinen johtaminen on tärkeää, mutta talous on yhtä tärkeä ja Huubia antaa tukea siihen. Asiakkaillemme olemme hammaslääketieteen aallonharjalla nykyaikaisella ja korkeatasoisella tekemisellä. Samaan pyrimme yrityksen operatiivisella tasolla kehittämällä johtamisjärjestelmäämme ja hyödyntämällä tiedolla johtamisen mallia”, kertoo Hohde Groupin talousjohtaja Henri Tuhkanen.

Ensimmäisessä vaiheessa käyttäjiä on hammaslääkäripalveluiden puolelta parikymmentä, jonka jälkeen Huubian ottavat käyttöönsä myös laboratorioyksiköt. Yhteensä käyttäjiä tulee olemaan kolmisenkymmentä.

Hohde Groupin tyyppisille kasvuyrityksille Huubia sekä sen ympärillä tarjottavat tietovarasto- ja asiantuntijapalvelumme luovat puitteet koko organisaation tiedolla toimimiselle. Samalla se antaa tukea kasvustrategian toteutuksessa ja johtamisjärjestelmän kehittämisessä.

"Huubia tuo meille lisäarvoa ja kilpailuetua siinä, että se helpottaa yritysostojen kautta tulevien uusien toimipisteiden integroitumista emoyhtiöön. Huubia mahdollistaa konsernin tärkeimpiin tunnuslukuihin perustuvan liiketoiminnan raportoinnin ja seurannan. Kun kaikki data on yhdessä järjestelmässä, ei tietoja tarvitse katsoa eri lähteistä, tai koostaa itse erillisiä Exceleitä. Kaikki noudattavat samaa toimintatapaa, mikä tuo luotettavuutta liiketoiminnan johtamiseen ja myös ajan säästöä", Tuhkanen sanoo.

Hohde Groupin kasvutarinaan kuuluvat myös pääomasijoittajat, joille raportoidaan säännöllisesti. ”Heille raportoimme tiettyjä tunnuslukuja, jotka Huubian avulla ovat automatisoitavissa järjestelmästä. Nekin raportit saamme tulevaisuudessa tehtyä ja eteenpäin entistä nopeammin aina kvartaalin päätteeksi”, näkee Tuhkanen Huubian etuna.

Hohde Groupin ja Visionbayn yhteistyösopimus tehtiin maaliskuussa. Huubian käyttö yksiköissä aloitetaan heti 2021 kesälomien jälkeen.

Hohde Group Oy on yksityinen, täyden palvelun hammaslääkäri- ja hammaslaboratorioalan konserni, jonka yli 200 suun terveydenhuollon ja hammaslaboratorioalan ammattilaista tarjoavat laadukasta yleis- ja erikoishammashoitoa jatkossa 11 toimipisteessä ja hammaslaboratoriotoimintaa 10 toimipisteessä Suomessa.

Suosittelija:

Visionbay Solutions Oy:n selkeä, nopea ja kustannustehokas toimintatapa teki helpoksi valita heidät Hohde Groupin BI-kumppaniksi.

Henri Tuhkanen, talousjohtaja, Hohde Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visionbay Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hohde Group
Ajankohta: 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Henri Tuhkanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Visionbay Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Prosessiteollisuus
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Visionbay Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visionbay Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Visionbay Solutions - Muita referenssejä

Visionbay Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia