Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HJK – Suomen menestyneimmän jalkapalloseuran verkkosivusto, ylläpito- ja jatkokehityspalvelu.

ReferenssiHJK:n aloitusasetelma oli hyvin tavallinen: organisaatio on vuosien saatossa investoinut paljon resursseja verkkosivustoon, johon ei kuitenkaan ole täysin tyytyväinen. Uuden verkkosivuston tarjoajia kyllä löytyisi, mutta mittavaan uusimishankkeeseen ei haluttaisi ryhtyä.

Kunpa vain löytyisi yhtiö, joka ottaisi vanhan, parantaisi sitä ja lähtisi jatkokehittämään siitä eteenpäin. Ja kyllähän sellainen löytyikin meistä G-Worksista.

Yhteistyö aloitettiin refaktorointiprojektilla, jossa HJK:n sivuston WordPress-moottori perattiin läpi ja etsittiin keinoja suoraviivaistaa sen toimintaa, poistaa tarpeettomia liitännäisiä ja parantaa tietoturvaa. Myös visuaalisuutta ehostettiin hieman. Samassa yhteydessä sivusto siirrettiin G-Worksin ylläpitoon. Alkuhankkeen tärkein tarkoitus oli parantaa sivuston nopeutta, missä onnistuttiinkin erinomaisesti.

Käynnistyshankkeen jälkeen HJK on solminut G-Worksin kanssa jatkokehityssopimuksen, jolla vastuu sivuston jatkokehityksestä on siirretty selväsanaisesti toimittajalle. Sivusto ei lepää passiivisesti laakereillaan, vaan G-Works tuottaa siitä jatkuvasti parannus- ja muutosehdotuksia, joita tilaaja kommentoi. Pienet ja ilmiselvät muutokset G-Worksilla on lupa tehdä itsenäisestikin. Työmalli on ratkaissut HJK:lta sen tärkeimmän: kun joku muu huolehtii verkkosivustosta, on yksi asia vähemmän mietittävänä.

Sivuston käyttönopeuden parantuminen voitiin todistaa konkreettisesti Googlen Page Speed-pisteillä. Tuloksia ei tarvinnut arvailla.

Suosittelija:

Aloitimme yhteistyön G-Worksin kanssa keväällä 2022 HJK:n sivuston parissa, jolloin sivusto refaktoroitiin ja siirrettiin heille. Olemme saaneet G-Worksiltä ammattimaista palvelua ja sivuston toimintavarmuus on noussut kiitettävälle tasolle projektin ja jatkuvan kehityksen ansiosta. Yhteistyö on sujunut mainiosti ja tuttujen henkilöiden kanssa on mukava asioida. Suosittelemme yhteistyötä G-Worksin kanssa lämpimästi.

Jupe Väre, AD-Tuottaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
G-Works logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin Jalkapalloklubi
Ajankohta: 2023 -

Lisätietoja

Yritysprofiili G-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Testaus ja laadunvarmistus
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin G-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

G-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

G-Works - Muita referenssejä

G-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia