Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HiQ uudistaa Kevan digipalveluita

ReferenssiHiQ modernisoi Kevan digitaalisia palveluita ja toimitti tulevaisuutta tukevan integraatioalustan

Työeläkevakuutusyhtiö Keva valitsi kilpailutuksessa digitaalisten palveluiden toteutuskumppaniksi HiQ:n. Vaakakupissa painoi HiQ:n kyky tarjota kattavaa, alan johtavaa osaamista Kevan palvelukehityksen dynamoksi. Tärkeässä roolissa oli myös ketterä toimitusmalli, joka tukee Kevan uudistuvaa palveluportfoliota ja sen kehittämistä vastaamaan 2020-luvun tarpeita.

Asiakastarpeet ja -odotukset muuttavat muotoaan työeläkemarkkinoiden muutoksessa

Kevan tavoitteena on alan paras asiakaskokemus – asiakkaiden odotuksiin pyritään vastaamaan yhä paremmin digitaalisten palveluiden laatua ja uudistumiskykyä parantamalla. Keva haluaa lisäksi mahdollistaa nykyistä joustavammat, ketterämmät ja kustannustehokkaammat hankinnat.

Digipalveluiden käytettävyys haluttiin nostaa entistä kilpailukykyisemmälle tasolle modernilla ja asiakaskokemusta parantavalla toteutuksella.

Modernit digipalvelut hyödyntävät myös analytiikkaa ja ennustamista

HiQ keskittyy Kevan digitaalisten palveluiden, kuten verkkopalveluiden ja niiden taustajärjestelmien toteutukseen. Kevan digipalveluista on tehty helppokäyttöisiä ja helposti lähestyttäviä, intuitiivisesti käytettäviä.

Työurien pidentämistä tukevien palveluiden kehittämisessä HiQ on tuonut mukaan myös analytiikan ja ennustamisen hyödyntämisen. Tämä luo uusia mahdollisuuksia tulevaisuuden palveluiden entistä paremmalle kohdentamiselle.

Integraatioalustalla on merkitystä – Frends tuo tehoa ja helpompaa ylläpidettävyyttä

HiQ on yhdessä Kevan kanssa tehnyt teknologia- ja arkkitehtuurivalintoja, joilla digitaalisista palveluista saadaan teknisesti luotettavampia ja suorituskykyisempiä tuleville vuosille. Kevalla integraatioalustalle vaatimuksena olivat kustannussäästöt, helppo ylläpito ja tehokkuus. Ja ratkaisu löytyi Frendsistä!

Frends erottui joukosta etenkin sujuvan käytettävyytensä ansiosta. Integraatioiden tilaa on helppo hallita ja monitoroida Frendsin käyttöliittymän avulla. Vanhojen integraatioiden siirtäminen Frendsiin sekä tehosti niitä että toi säästöjä lisenssikuluissa. Kevassa on oltu tyytyväisiä valintaan – Frends koetaan nopeaksi ja kustannustehokkaaksi integraatioratkaisuksi, jonka päälle on helppo kehittää uuden ajan palveluita.

Kumppanuuden tuloksena laaja kirjo asiakaskokemusta parantavia digipalveluita

Kevan ja HiQ;n kehitys- ja toteutustiimien välinen yhteistyö on tiivistä ja sujuvaa. Yhteistyö on kantanut hedelmää ja moni uusi digipalvelu on avattu Kevan asiakkaiden käyttöön. HiQ on ollut mukana aktiivisesti myös seuraavien palveluiden kehittämisessä ja toteuttamisessa: Omat eläketietosi -verkkopalvelu henkilöasiakkaille, Avaintiedot-datanhallinnan järjestelmän jatkokehitys, Työkykypolkuja-oppimispelin toteuttaminen sekä Kyselyt-järjestelmän jatkokehitys.

Myös HiQ:n konsulttien osaamisen tasoon ja työskentelykulttuuriin on oltu tyytyväisiä. Kevan IT-päällikkö Kalle Kannisto kertoo näin:

”HiQ:n tiimi koostuu proaktiivisista ammattilaisista, joiden kanssa projektien läpivieminen sujuu tehokkaasti ja luotettavasti. Lisäksi Frendsin valinta integraatioalustaksi on osoittautunut fiksuksi. Kumppanuutemme tekee tulevaisuuden digipalveluiden rakentamisesta edistyksellistä ja tehokasta. HiQ tekee mitä lupaa ja on ylittänyt odotuksemme positiivisesti,”

Keva

Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Lakisääteinen tehtävämme liittyy myös työkyvyttömyysriskin vähentämiseen. Toteutamme tehtäväämme mm. tarjoamalla työnantajille monipuolisia työelämäpalveluita ja tutkittua tietoa työkykyjohtamisen tueksi.

Keva on itsenäinen julkisoikeudellinen yhteisö, jonka toiminta perustuu Julkisten alojen eläkelakiin, JuEL (Finlex.fi) sekä Keva-lakiin (Finlex.fi). Kevan toimintaa valvovat valtiovarainministeriö, Finanssivalvonta ja Valtiontalouden tarkastusvirasto.

Keva palvelee yhteensä 1,3 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa. Työnantaja-asiakkaita eli kuntaorganisaatioita, valtion työnantajia ja seurakuntayhtymiä on noin 2000. Kevassa työskentelee noin 500 työntekijää. www.keva.fi

Suosittelija:

”HiQ:n tiimi koostuu proaktiivisista ammattilaisista, joiden kanssa projektien läpivieminen sujuu tehokkaasti ja luotettavasti. Lisäksi Frendsin valinta integraatioalustaksi on osoittautunut fiksuksi. Kumppanuutemme tekee tulevaisuuden digipalveluiden rakentamisesta edistyksellistä ja tehokasta. HiQ tekee mitä lupaa ja on ylittänyt odotuksemme positiivisesti.”

Kalle Kannisto, IT-päällikkö, Keva

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Keva
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Heikki Järvinen, heikki.jarvinen@hiq.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Siirry yrityksen profiiliin HiQ kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ - Muita referenssejä

HiQ - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia