Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hillava News - Liikkuvan työn johtaminen kentältä

BloggausHillava News -juttusarjassa nostamme esiin Hillava-toiminnanohjausjärjestelmän uusia ja vanhoja ominaisuuksia, niiden merkittävimpiä hyötyjä yrityksen toiminnassa sekä ominaisuuksien käyttötapoja liiketoiminnan tehostamisessa.

Sarjan ensimmäisessä osassa esittelimme tehtävän luonnin mobiililaitteella. Tässä artikkelissa jatkamme Hillavan mobiilisovelluksen esittelyä työnjohtajan näkökulmasta.

Miksi työnjohtaja tarvitsee Hillavaa kentällä?

Liikkuvaa työtä tekevissä organisaatioissa työnjohtajat ovat jatkuvassa liikkeessä. Konttorilla notkumisen sijaan työnjohtajat kiertävät tapaamassa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä valvomassa töiden etenemistä ja laatua. On tärkeää, että työnjohtaja voi johtaa toimintaa mobiilisti myös kentältä käsin ja tähän Hillavan mobiilisovelluksen työnjohtajan osio tarjoaa ratkaisun. Tällöin päätökset eivät jää odottamaan sitä, että työnjohtaja ehtii konttorille, vaan asiat saadaan hoidettua heti. Asioiden hoitaminen heti myös helpottaa työnjohtajan työkuormaa ja stressiä, kun muistettavien, myöhemmin tehtävien asioiden määrä vähenee.

Työnjohtajan hyödyt

Työn johtamisen kannalta on oleellista nähdä helposti ja nopeasti kokonaistilanne myös kentällä. Hillava-sovelluksessa työnjohtaja näkee selkeästi ryhmiteltynä, mitä tehtäviä on juuri tällä hetkellä suorituksessa, mitkä on keskeytetty tai esimerkiksi mitkä vielä odottavat resursointia. Tarvittaessa työnjohtaja voi porautua yksittäisen tehtävän tiedoissa tarkalle tasolle, esimerkiksi aikatauluun, resursseihin, pohjatietoihin tai yhteyshenkilöihin: tarvittava tieto on saatavilla myös kentällä.

Työnjohtajan työssä on tärkeää pystyä myös reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti. Jos esimerkiksi työntekijä sairastuu kesken työpäivän, on kyettävä heti päättämään voiko tehtävän jättää kesken, vai tarvitaanko tilalle toinen työntekijä ja kuka voidaan tarvittaessa siirtää tilalle. Tai kun asiakas soittaa, että aikatauluun on tullut muutoksia, voi uuden aikataulun päivittää tehtävälle heti puhelun aikana. Hillavan avulla työnjohtaja voi hoitaa nämä tilanteet myös kentältä, ilman puhelinrumbaa konttorille ja eri työntekijöille.

Yksi näkökulma on myös asiakaspalvelussa: Kun asiakas soittaa ja kysyy tilaamiensa töiden statusta, on palvelukokemus varmasti laadukkaampi, kun työnjohtaja näkee tilanteen heti Hillavan sovelluksesta ja voi heti kertoa statuksen asiakkaalle.

Tässä vielä kootusti Hillava-sovelluksen työnjohtajalle tuomat hyödyt:

- Ajantasainen kokonaiskuva aina nopeasti nähtävillä.

- Kokonaiskuva tietyn asiakkaan tai kohteen tehtävistä.

- Tarkka ja ajantasainen tieto siitä, mitkä tehtävät ovat parhaillaan suorituksessa.

- Nopea reagointi muuttuviin tilanteisiin muuttuviin tilanteisiin myös kentällä helposti ja nopeasti.

- Tarvittaessa mahdollisuus porautua yksittäisen tehtävän tiedoissa tarkalle tasolle.

- Tehtävien tehokas hoitaminen ajasta ja paikasta riippumatta.

- Oikeat ja ajantasaiset tiedot yhdessä paikassa (ei henkilön muistissa!) kaikkien saatavilla.

- Laadukkaampi ja nopeampi asiakaspalvelu.

- Ja ennen kaikkea: vähemmän hässäkkää, vähemmän stressiä.

Ominaisuuden käyttöönotto

Ominaisuuden käyttö kuuluu Hillavan peruspakettiin, eli sen käyttö ei tuo yritykselle lisäkustannuksia.

Haluatko tehostaa työtäsi kentällä? Helpottaisiko Hillavan työnjohtajan ominaisuudet sinun liikkuvaa työtäsi? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Pinterest
Hillava Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Hillava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

resursointi
töidenhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Hillava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hillava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Hillava - Muita referenssejä

Hillava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia