Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valmis työ on eri asia kuin laskutettu työ

BloggausTasaiseen tahtiin saapuvia tilauksia pidetään usein merkkinä siitä, että myös laskutus rullaa toivotulla tavalla ja tahdilla. Yrityksien tulee kuitenkin muitaa, että rahaa on mahdollista saada valmiista työstä vasta silloin, kun asiakkaalle on toimitettu siitä lasku!

On siis tärkeä seurata valmiiden töiden vs. laskutettujen töiden määrää ja pitää huolta, ettei valmiiden töiden määrä kasva huomattavasti suuremmaksi. Tässä tapauksessa olisi kannattavaa harkita laskutuksen tehostamista esimerkiksi automatisoinnilla ja sitä laskutuksen automatisointia tukevalla ohjelmistoratkaisulla.

Heikkoon laskutusasteeseen yrityksissä on useita syitä, mutta onneksi sen tehostamiseen on myös useita ratkaisuja.

Manuaaliset vaiheet hidastavat laskutusta

Hidas laskutus kertoo usein siitä, että laskutuksen toteuttaminen on haastavaa. Manuaaliset tehtäväraportit, paperilla pidettävä tuntikirjanpito ja tarvikkeet vaativat ensin niiden kirjaamisen sähköiseen muotoon, jotta lasku saadaan muodostettua. Manuaaliset vaiheet ovat aina riski tiedon väärinymmärtämiselle tai häviämiselle. Tämä viivästyttää laskujen kirjaamista ja rasittaa sekä laskutusta että laskutustietoja toteuttavaa henkilöstöä.

Kommunikointi eri osapuolien välillä näkyy usein suoraan hitaana laskutuksena. Tämän vuoksi on tärkeä huolehtia, että tiedot välittyvät suoraan järjestelmään heti ensimmäisen kirjauksen yhteydessä. Tällöin tiedot ovat heti kaikkien osapuolien käytettävissä.

Lue koko artikkeli sivuiltamme.

Pinterest
Hillava Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Hillava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Siirry yrityksen profiiliin Hillava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hillava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Hillava - Muita referenssejä

Hillava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia