Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HILKKA-toiminnanohjausjärjestelmä vastasi Attendo Oy:n tarpeisiin

ReferenssiAttendo Oy:n ja Fastroin yhteistyö käynnistyi vuonna 2010 asiakastietojärjestelmä HILKKA™:n pilotoinnilla valituissa Attendon yksikössä.

“Halusimme käyttöömme monipuolisen järjestelmän (ERP), joka kattaa niin asukasraportoinnin, laskutuksen kuin muutkin raportoinnin osa-alueet”, Attendon järjestelmäkoordinaattori Piia Oksanen kertoo.

Onnistuneen pilotoinnin jälkeen Attendo ryhtyi laajentamaan HILKKA™:n käyttöä, ja vuonna 2016 HILKKA™ oli käytössä ympäri Suomea kaikissa Attendon yksikössä.

HILKKA™ on muotoutunut Attendolle toimivaksi ratkaisuksi vuosien aikana. Hoitajilta saatu palaute on ollut positiivista; HILKKA™ on helppokäyttöinen ja monipuolinen järjestelmä. Oksasen silmin HILKKA™:n kehitys on nopeaa ja toimialaa tukevaa. Järjestelmän ominaisuudet ovat täyttäneet Attendon tarpeet. Attendo on ollut Fastroin tärkeä kehityspartneri HILKKA™:n toiminnallisuuksien kehittämisessä. Oksanen kehuukin kehitysyhteistyön toimivuutta: säännöllisten palaverien ja tutuiksi muodostuneiden yhteyshenkilöiden ansiosta kummatkin osapuolet pysyvät hyvin ajan tasalla. Myös tuotekehityksen läpinäkyvyys saa paljon kiitosta.

Attendo päätti laajentaa HILKKA™-järjestelmäänsä ottamalla käyttöön myös sopimushallinnan ja laskutuksen vuonna 2015.

“Sopimushallinta on mahdollistanut asiakaslaskutuksen automatisoinnin HILKKA™:n ja Attendolla käytössä olevan laskutusjärjestelmän välillä”, kertoo Attendon talousjohtaja Merja Saurus.

Suosittelija:

”Halusimme käyttöömme monipuolisen järjestelmän, joka kattaa niin asukasraportoinnin, laskutuksen kuin muutkin raportoinnin osa-alueet.”

Piia Oksanen, järjestelmäkoordinaattori, Attendo Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
myneva Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Attendo Oy
Ajankohta: 2010 -

Lisätietoja

Yritysprofiili myneva Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin myneva Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

myneva Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

myneva Finland - Muita referenssejä

myneva Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia