HILKKA-järjestelmä vastasi Aspa Palvelut Oy:n monipuolisiin tarpeisiin

Aspa Palvelut otti HILKKA-toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) käyttöönsä vuonna 2012. Aspa Palveluiden lähtökohtana asiakastietojärjestelmän hankinnalle oli löytää järjestelmä, jolla voitaisiin hallinnoida asiakastietoja ja palvelutoimintaa reaaliaikaisesti, hajautetusti sekä tietoturvallisesti.


“Järjestelmän oli myös integroiduttava kirjanpitoon ja laskutukseen, jonka lisäksi sen avulla oli voitava tuottaa tarvittavat palvelutoiminnan raportit.”, kertoo Aspa Palveluiden kehittämispäällikkö Sirpa Wallendahl.

Ohjelmistoja sekä niiden ominaisuuksia vertailtaessa HILKKA™-järjestelmän todettiin soveltuvan parhaiten kotiin vietävän palvelutoiminnan tarpeisiin. Lisäksi HILKKA™ tarjosi mahdollisuudet laajempaan toiminnanohjaukseen, jota ei alkuvaiheessa vielä edes suunniteltu. Sittemmin Aspa Palvelut on laajentanut HILKKA™-järjestelmän käyttöä. 

“Meillä on räätälöity laskutusjärjestelmä, kotihoidon HILKKA™-mobiili sekä työvuorosuunnittelu. Rajapintoja on työn alla esimerkiksi henkilöstöhallinnon- sekä asiakaskutsujärjestelmän kanssa. Tänä päivänä toiminnanohjausjärjestelmän avulla koordinoidaan asiakaskäyntejä ja seurataan asiakkaiden hyvinvointia, jonka lisäksi asiakaskäyntien kirjaukset saadaan tehtyä reaaliaikaisesti ja asiakas voi olla mukana niiden tekemisessä.”, Wallendahl kertoo.

Yhteistyö Fastroin kanssa on Wallendahlin mukaan sujunut luontevasti. Kehitystoiveet sekä -tarpeet on otettu huomioon, ja ongelmatilanteissa palvelu on ollut ripeää ja perusteellista. Wallendahlin onkin helppo suositella HILKKA™-järjestelmää myös muille.
“Järjestelmää on helppo käyttää ja sen ympärille on kehitetty palvelutuotteita, jotka mahdollistavat laajan toiminnanohjausjärjestelmän”, Wallendahl toteaa.

Suosittelija:

“Järjestelmää on helppo käyttää ja sen ympärille on kehitetty palvelutuotteita, jotka mahdollistavat laajan toiminnanohjausjärjestelmän” – Sirpa Wallendahl, Aspa Palvelut Oy

Sirpa Wallendahl

Referenssi HILKKA-järjestelmä vastasi Aspa Palvelut Oy:n monipuolisiin tarpeisiin
Tilaaja: Aspa Palvelut Oy
Ajankohta:2012 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Mika Sipilä
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Toiminnanohjaus ERP
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmisohjelmisto
Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä hilkka asiakastietojärjestelmä
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet