Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hiihtokoulu Anssi Pentsinen myy verkkokaupassa

Referenssi

Artio toimitti jo aiemmin suunnittelemaansa www.hiihtokoulu.fi-verkkosivuille WooCommerce-verkkokaupan

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on valmistettu WordPress-julkaisujärjestelmän lisäosaksi. Se on paljon käytetty verkkokauppa-alusta jo Suomenkin mittakaavassa, maailmalla siitä on tullut suosituin.

Aloita kevyesti ja lisää panostuksia liiketoimintaan kasvun myötä

WooCommerce + WordPress -yhdistelmällä saat käyttöön monipuoliset toiminnot ja voit laajentaa myytävien tuotteidesi kirjoa liiketoimintasi tarpeiden tai yrityksesi kasvun mukana. WooCommerce on joustava järjestelmä ja soveltuu sen vuoksi erilaisten verkkoliiketoiminnan toteutuksiin, joissa on matala aloituskynnys, mutta joilta vaaditaan lähes rajatonta kasvuvaraa.

Siksi se on erinomainen valinta verkkokauppasi alustaksi, koska kaikki hallinnointi hoidetaan WordPress-ylläpitoliittymän kautta. Eli kirjaudut sisään samoilla käyttäjätunnuksilla kuin verkkosivustollesi. Verkkokauppiaalle yhden käyttöliittymän ylläpitäminen on arjen rutiineja helpottava tapa myydä tuotteita ympäri maailmaa 24/7.

Mimmi Puhakka Artiolta muistuttaa, että verkkokaupan pystyttämisessä töitä voidaan jakaa myös asiakkaalle. Asiakas voi itse syöttää ja SEO-optimoida tuotteensa koulutuksemme ja siihen räätälöityjen ohjeiden avulla. Tällä tapaa yrittäjä voi keventää verkkokaupan kustannuksia, kun me emme käytä aikaa perusasioiden tekemiseen. Samalla sen käyttäminen tulee heti alusta saakka yrittäjälle tutuksi, jolloin kynnys verkkokaupan ja verkkosivujen ylläpitoon madaltuu merkittävästi.

Helppous yllätti

Entinen maajoukkuehiihtäjä ja nykyinen Hiihtokoulu.fi-yrityksen vetäjä Anssi Pentsinen otti verkkokaupan käyttöön vuoden 2019 lopussa. ”Jo näin lyhyellä kokemuksella voin yhtyä siihen mielipiteeseen, että järjestelmää on helppo käyttää. Sain Artiolta opastuksen, joiden avulla olen selvinnyt mainiosti tuotteiden lisäämisestä sekä tilausten käsittelystä. Olen verrattain innokas kehittämään verkkosivuja, joten uskon ottavani vuoden 2020 aikana käyttöön lisää ominaisuuksia verkkokauppaan sekä jälkimarkkinointiin liittyen. Odotan mielenkiinnolla, että millaiseksi verkkokauppani liiketoiminta muodostuu vuoden 2020 aikana”.

Käy tutustumassa Anssi Pentsisen ylläpitämään verkkokauppaan osoitteessa https://www.hiihtokoulu.fi/kauppa/

Innostuitko verkkokaupasta? Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Suosittelija:

Kuten moni jo arvaakin, niin yrityksen avaaminen ei tapahdu sormia napsauttamalla. Kun kyseessä on uusi yritys, pelkästään näkyvyysasioiden ja markkinoinnin kuntoon saattaminen on iso ponnistus. Ilman Artion apua urakka olisi ollut melkoinen, mutta onneksi asiantuntevalla avulla tästäkin selvittiin. Artio suunnitteli Hiihtokoulu.fi:n visuaalisen ulkoasun niin verkkoon kuin printtiin. Lähtötilanne oli lähestulkoon nollassa, sillä alussa yrityksellä oli vain nimi, domain, logo sekä suuntaviivat tarjottavista palveluista. Matkan varrella ajatukset kuitenkin kirkastuivat pikkuhiljaa ja hyvällä yhteistyöllä saimme esille idean ja ajatuksen, mitä uusi yritys on. Asiakkaalta toteutus vaati tekstien ja valokuvien toimituksen. Suunnittelun osalta minun ei tarvinnut muuta kuin valita visuaalinen asu, jolla lähdimme viemään projektin eteenpäin. Artion toimesta projektin aikataulu pidettiin tiukasti hyppysissä ja yrityksen uloslanseeraus tapahtui maaliskuun lopussa Ääneskoskella järjestetyissä hiihdon SM-kilpailuissa. Voin lämpimästi suositella Artiota kumppaniksi, heidän määrätietoinen, asiantunteva ja osaava tiimi tekee ihmeitä

Anssi Pentsinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Artio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hiihtokoulu Anssi Pentsinen
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Artio Oy, Mimmi Puhakka puh. +358 400 955 993

Lisätietoja

Yritysprofiili Artio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Tietoliikennepalvelut
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Open source
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Artio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Artio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Artio - Muita referenssejä

Artio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia