Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HIFK:n myynnin maalin teossa auttaa Microsoft Dynamics 365

ReferenssiHIFK:lla otettiin Microsoft Dynamics 365 -pohjainen toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön syksyllä 2017.

HIFK:lla asiakaspalvelu, asiakastietojen dokumentointi ja asiakasrekisterin ylläpito oli hoidettu monilla eri tavoilla. Tarvittiin järjestelmä, jolla kokonaisuus saadaan paremmin hallintaan.

"Tarvitsimme yhden järjestelmän, jolla pystymme tämän kokonaisuuden hallitsemaan. Päädyimme Dynamics 365 -ratkaisuun sen monipuolisuuden ja meidän käyttötarkoitusta vastaavan toimintaperiaatteen vuoksi. Halusimme toimintaympärsitömme yhden sateenvarjon alle ja Microsoft Dynamics 365 oli näkemyksemme mukaan paras tarjolla oleva ratkaisu siihen.", HIFK:n myyntijohtaja
Markus Lindström kertoo.

Uusi järjestelmä otettiin ilolla käyttöön


Käyttöönotto sujui hyvin, koska koko henkilöstö lähti mukaan projektiin alusta pitäen.
"Saimme henkilöstön hyvin projektiin mukaan heti, koska meillä kaikki koki tärkeäksi, että saamme yhtenäisen järjestelmän. Microsoft Office 365 -käyttöliittymä oli meille jo entuudestaan tuttu, mikä edesauttoi siinä, että henkilöstön oli helppo ottaa järjestelmä käyttöön. Olemme onnistuneet yhdessä Digian kanssa kehittämään järjestelmän toiminnallisuuksia meille sopivaan suuntaan. Kaiken kaikkiaan käyttäjäkokemukset ovat tämän ensimmäisen vuoden aikana olleet todella hyviä", Markus Lindström sanoo.

Tuki saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan


Markus Lindströmin mukaan Digia valikoitui järjestelmätoimittajaksi, koska palvelu oli alusta asti hyvää ja yhteisymmärrykseen päästiin heti.

"Heillä oli selkeä näkemys siitä, miten meidän haasteemme ratkaistaan parhaalla mahdollisella tavalla. Näin syntyi nopeasti luottamus toimittajaan. Pääsimme tekemään yhteistyötä, joka myös hyvin todennäköisesti jatkuu pitkällä jänteellä", hän jatkaa.

"Asiointi Digiann kanssa on ollut mutkatonta ja helppoa. Vasteajat ovat olleet lyhyitä. Ja koska haasteita aina tulee jossain kohtaa vastaan, kun otetaan uutta järjestelmää käyttöön ja silloin on hyvä, että tuki ja turva on saatavilla. Digialla palvelu on ollut ihmiseltä ihmiselle, joka on ollut meille äärimmäisen tärkeää. Yhteistyö on mennyt todella hienosti", Lindström kertoo.

Mukana kehityksen aallon harjalla


Digitaalinen maailma menee koko ajan eteenpäin, ja myös HIFK:ssa halutaan pysyä kehityksen mukana.

"Aiomme kehittää järjestelmää myös tulevaisuudessa. Asiakkuudenhallintamme tulee olla ajan hermolla, kun käsitellään isoja massoja. Ilman muuta kannattaa ottaa käyttöön ne lisätyökalut, jotka helpottavat meidän arkea", Lindström sanoo.

Järjestelmä saa pisteitä käyttäjäystävällisyydestään


"Suosittelen järjestelmää myös muillekin toimijoille, koska se on käyttöliittymältään aika yksinkertainen ja henkilöstön on helppo ottaa se käyttöön. Kaikista tärkein asia on, että henkilöstö kokee järjestelmän heti helpoksi ja miellyttäväksi käyttää. Näen sen tosi tärkeänä asiana," Lindström kiteyttää.

Suosittelija:

Järjestelmä saa pisteitä käyttäjäystävällisyydestään "Suosittelen järjestelmää myös muillekin toimijoille, koska se on käyttöliittymältään aika yksinkertainen ja henkilöstön on helppo ottaa se käyttöön. Kaikista tärkein asia on, että henkilöstö kokee järjestelmän heti helpoksi ja miellyttäväksi käyttää. Näen sen tosi tärkeänä asiana," Lindström kiteyttää.

Markus Lindström, myyntijohtaja, HIFK, markus.lindstrom(a)hifk.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digia Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin IFK
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Järvinen, myyntipäällikkö, Digia, +358 45 111 5015, juha.p.jarvinen(a)digia.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Digia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Toiminnanohjaus
asiakaspalvelu
asiakaspalvelujärjestelmä
liiketoiminta alusta
liiketoiminta-alusta
jääkiekko
HIFK

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digia - Muita referenssejä

Digia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia