Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HIFK – LUOTETTAVA LANGATON VERKKO ANTAA MARKKINAEDUN

ReferenssiHelsingin jäähallilla otettiin käyttöön HPE Aruban langaton verkko. Ratkaisun ansiosta jäähallin toimiston, joukkueen tilojen, median tilojen ja toimitsija-aition verkon toimivuus on varmistettu.

Verkko palvelee pelaajia ja valmentajia reaaliaikaisesti ja media voi luottaa siihen, että verkossa ei ole katkoksia vaan että verkko toimii moitteettomasti.

Champions Hockey League asetti entistä tiukemmat vaatimukset verkolle

”Champions Hockey League -sarja ja sitä valvova organisaatio IIHF asettivat entistä tiukemmat vaatimukset verkon nopeudelle ja luotettavuudelle.”

”Uusi, toimintavarma ja laadukas verkkoratkaisu oli löydettävä nopeasti. Halusimme joustavan ratkaisun, joka toimii moitteettomasti 24/7 sekä vastaa myös tulevaisuuden haasteisiin.”

”Yhteistyökumppanimme Network Services Finland Oy (NSF) suositteli meille HPE Arubaa. Vakuutuimme Aruban kattavista referensseistä ja markkinajohtajan ratkaisujen toimivuudesta haastavassa ympäristössä. Joustavuuden ja toimintavarmuuden lisäksi meille tärkeä ominaisuus oli sovellusten käytön rajaamismahdollisuus (AppRF). Aruban teknologian avulla voimme priorisoida, estää ja sallia eri sovellusten käyttöä langattomassa verkossa, joka takaa jäähallin käyttämille tärkeille sovelluksille etusijan verkossa.”

”Halusimme langattoman verkon ”avaimet käteen” –toimituksena, joten meille oli ensiarvoisen tärkeää NSF:n vahva tekninen asiantuntemus. NSF:n henkilökunta ymmärsi tarpeemme ja huolehti kokonaisvaltaisesti ratkaisun toimittamisesta kevään ja kesän 2014 aikana, aina tarvekartoituksesta asennukseen asti. Erinomaisen saatavuuden ansiosta laitteiden toimitusaika oli nopea, mikä mahdollisti asennusten valmistumisen ripeässä aikataulussa. Laitteiden käyttöönotto sujui vaivatta ja jatkossakin tarvittaessa apuna on NSF:n tekninen tuki.”

Suosittelija:

"Laitteiden käyttöönotto sujui vaivatta ja jatkossakin tarvittaessa apuna on NSF:n tekninen tuki"

Jussi Patjas

Pinterest
Referenssin infoboxi
Network Services Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: HIFK
Ajankohta: 2014
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Sarpalinna

Lisätietoja

Yritysprofiili Network Services Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Network Services Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Network Services Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Network Services Finland - Muita referenssejä

Network Services Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia