Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hesburger – Tiivistä design- ja teknologiayhteistyötä kansainvälisen ravintolaketjun tärkeimmissä toiminnoissa

ReferenssiOlemme tehneet Hesburgerin kanssa yhteistyötä vuodesta 2017.

Yhteistyön puitteissa kehitettävä toiminnanohjausjärjestelmä on Hesburgerin toiminnan selkäranka. Lisäksi olemme rakentaneet yritykselle kokonaisvaltaisen design-systeemin ja luoneet käyttöliittymiä ja toteutuksia tärkeille ravintolatoiminnoille. Tehokas palvelintoteutuksemme pitää huolen siitä, että järjestelmä toimii aina sujuvasti ja luotettavasti.

Vaiheittain syventyvä yhteistyö luo merkittäviä tuloksia

Luottamuksen ja onnistuneiden projektien myötä olemme kasvaneet lyhyessä ajassa merkittäväksi osaksi Hesburgerin ohjelmistohankkeita. Tämä tarjoaa erinomaiset edellytykset sille, että tekemämme työ on olennaisessa roolissa koko ketjun liiketoiminnan tehostamisessa.

Päivittäinen yhdessä tekeminen ja tehokkaat prosessit saavat aikaan sen, että Hesburger saa teknologia- ja designprojekteista irti parhaan mahdollisen hyödyn. Ratkaisut ovat skaalautuvia ja perustuvat aitoon ymmärrykseen laajemmista tavoitteista.

Toiminnanohjausjärjestelmä ravintolaketjun toiminnan perustana

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) takaa yhteiset tiedot, yhteisen tilannekuvan ja yhtenäiset toimintatavat koko ravintolaketjun sisällä. Tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti toimipisteiden ja pääkonttorin välillä – eri maissa, eri kielillä, aikavyöhykkeillä ja valuutoissa.

Olemme olleet projektissa mukana alusta asti määrittelemässä järjestelmän toiminnallisuutta, tietomalleja ja arkkitehtuuria. Mittava kokonaisuus korvaa asteittain aiemman järjestelmän juuritasoa myöten. Lisäksi olemme toteuttaneet palvelinratkaisun Hesburgerin uudelle itsepalvelukassalle.

Design-systeemi – yhtenäisyyttä kaikkiin sisäisiin työkaluihin

Rakentamamme design-systeemi on jatkuvasti päivittyvä ohjeisto-, komponentti- ja layout-kirjasto, joka mahdollistaa yhdenmukaisen käyttökokemuksen kaikille Hesburgerin työntekijöille. Yhtenäinen UX-logiikka johtaa siihen, että työntekijöillä on vähemmän opeteltavaa työkalujen suhteen.

Lisäksi design-periaatteet, säännöt sekä käyttövalmiit HTML- ja hiccup-komponentit nopeuttavat uusien työkalujen kehitystä alustasta riippumatta.

Kosketusnäyttöratkaisuja vaativiin olosuhteisiin

Yhteistyömme aikana olemme olleet mukana erilaisten kosketusnäyttöratkaisujen rakentamisessa. Näkyvimpiä esimerkkejä ovat keräilytabletti ja noutonumeropalvelu. Näiden avulla itsepalvelukassan tilaukset välittyvät henkilökunnalle tuotteiden keräilyä ja pakkaamista varten. Samalla asiakas voi seurata reaaliaikaisesti tilauksensa etenemistä ja valmistumista.

Tehokkuutta kaikilla osa-alueilla

Yhteistyö vähentää pitkällä tähtäimellä merkittävästi koulutustarpeita palveluiden yhdenmukaistamisen ja helppokäyttöisyyden kautta. Tehokkaammat järjestelmät säästävät aikaa kautta linjan. Samalla tietoturva paranee ja käyttäjäroolit selkeytyvät.

Ylläpidettävyydellä saavutetaan ketterämmät jatkokehitysmahdollisuudet laajasti käytettyjen ja hyväksyttyjen menetelmien tukemana. Yhteistyön positiiviset vaikutukset tuntuvat niin Hesburgerin liiketoiminnassa, työntekijöiden arjessa kuin asiakaskokemuksessakin.

Suosittelija:

Taiste on sitoutunut ja luotettava kumppani, joka osaa nopeasti nähdä asiakkaan tarpeet. Heidän kanssaan suunnittelu- ja kehitystyö on helppoa ja Taiste tuottaa laadukkaita ratkaisuja. Taiste on nopeasti kasvanut osaksi omaa kehitystiimiämme.

Kristian Allén, tietohallintopäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taiste Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hesburger
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Taiste kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Taiste kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taiste - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taiste - Muita referenssejä

Taiste - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia