logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Helsinki Running Tours yhdistää hyödyn ja huvin

ReferenssiHelsinki Running Tours tarjosi matkailijoille uudenlaisen mahdollisuuden tutustua Helsinkiin, tavata samanhenkisiä juoksijoita eri puolilta maailmaa ja kuntoilla samalla. Yrityksen perustajat Johanna Tokola ja Ismo Nikkola ovat molemmat kokeneita juoksijoita ja osaavat viedä asiakkaansa sellaisillekin poluille, joille useimmat turistit tai edes Helsingissä asuvat eivät välttämättä eksy.

Tour de Run Oy:n liiketoiminnan tukijalka olivat Helsinkiin saapuvat matkailijat. Johanna ja Ismo halusivat palvella niin yksittäisiä turisteja kuin esimerkiksi seminaari- ja kokousvieraita. Run Helsinki -verkkopalvelua ideoitaessa oli itsestään selvää, että sivusto toteutetaan alusta alkaen ulkomailta Suomeen tulevia varten ja vieläpä niin, että sama palvelu toimii riippumatta siitä, oletko tietokoneen ääressä vai käytätkö puhelintasi.

Run Helsinki -sivuston rungon muodosti avoimen lähdekoodin sisällönhallintaratkaisu Refinery CMS. Kyseessä on erittäin joustava ja helposti muokattava Ruby on Rails -pohjainen alusta, jonka päälle on nopeaa rakentaa asiakaskohtaisia laajennuksia. Helsinki Running Toursin tapauksessa tämä merkitsi muun muassa selainkäyttöisten työkalujen toteuttamista reittien ja juoksujen hallintaan, varausjärjestelmän toteuttamista ja sen integroimista Suomen Verkkomaksujen tarjoamaan verkkomaksupalveluun.

Verkkopalvelun käyttöliittymää mietittäessä suunnittelutyötä ohjasivat mukautuva verkkosuunnittelu (responsive web design) ja erityisesti mobiililaitteiden huomioiminen alusta alkaen (nk. mobile first -lähestymistapa). Lisäksi Tour de Run Oy:n liiketoiminnan kannalta se kaikkein tärkein eli tulevat juoksutilaisuudet haluttiin nostaa näkyvästi esiin. Näin myös spontaanisti aikataulujaan suunnittelevat saatiin mahdollisesti mukaan tutustumaan Helsinkiin uudesta näkökulmasta.

Kesän lähestyessä kovaa vauhtia Run Helsinki -verkkopalvelun toteuttamisella oli melkoinen kiire. Tiiviissä yhteistyössä IWA:n, Johannan ja Ismon kesken koko hanke ensimmäisistä ideointipalavereista toteutukseen saatiin vietyä läpi reilussa kuukaudessa. Lopputulokseen pystyi tutustumaan ja juoksuja pääsi varaamaan osoitteessa www.runhelsinki.fi.  Teknologiat: Ruby on Rails -sovelluskehys, Refinery CMS, HTML, CSS, JavaScript, Google Maps -integraatio, Suomen Verkkomaksut -integraatio

Pinterest
Referenssin infoboxi
IWA

Tiedot

Tilaaja: Tour de Run Oy
Ajankohta: 2012 - 2013

Lisätietoja

Yritysprofiili IWA kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin IWA kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IWA - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IWA - Muita referenssejä

IWA - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin IWA kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia