Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helsingin yliopistolle kiinteistöpalveluja tarjoava HY247 halusi uudistaa verkkosivustonsa

ReferenssiKiinteistöpalveluja Helsingin yliopistolle tarjoava HY247 tarvitsi uudet nettisivut nopealla aikataululla. Yritys vastaa rakentamisesta ja kiinteistönhuollosta Suomen tunnetuimman yliopiston moninaisiin tarpeisiin. Lopputuloksena oli raikas sivusto, jonka kärkenä toimivat hyvät yhteydenottomahdollisuudet ja helppokäyttöisyys. 

Verkkosivujen ulkoasun eteen nähtiin paljon vaivaa. Erottuvuutta ja nykyaikaisuutta luotiin esimerkiksi tuomalla pehmeyttä pienillä yksityiskohdilla. Sivujen alaosan graafinen aalto koodattiin käsin, ja esimerkiksi bannerikuvan laatikoiden reunat pyöristettiin. 

Analyyseistä laajennettuihin urasivuihin

Sivuston kokoamiseen lähdettiin toteuttamalla työntekijäkysely. Kyselyn avulla selvitettiin HY247:n työntekijöiden käsityksiä siitä, mitä työpaikan hyviä puolia sivustolla voisi tuoda esiin ja mitä tietoja verkkosivuilta tulisi löytyä. Työntekijäkyselystä saatiin paljon hyödyllistä dataa tulevaisuuttakin varten, sillä kyselyyn vastasi yhteensä noin 150 työntekijää.

Uusien verkkosivujen hakukoneoptimointia varten toteutettiin myös hakusana-analyysi, jonka tuloksia hyödynnettiin sivuston tekstisisältöjen tuotannossa. Hakukoneoptimoidulla sisällöllä ja markkinointityökalujen asennuksella luotiin valmiudet sivuston aiempaa parempaan verkkonäkyvyyteen.

Sivuston näkyvyyden lisäksi haluttiin kehittää sen navigoitavuutta. Kaikki yhtiön tarjoamat palvelut päätettiin tuoda yhdelle sivulle ja yhteydenottomahdollisuuksia haluttiin selkeyttää. Tätä varten urasivulle upotettiin Laura-rekrytointijärjestelmä, jonka kautta työnhakija pääsee helposti lähettämään esimerkiksi avoimen työhakemuksen. Uudistuneelta urasivulta pystyy tilaamaan myös työpaikkoja koskevia uutiskirjeitä siten, että työalueista voi valikoida vain itseään kiinnostavat aihealueet.

Yhteistyö sujui saumattomasti, ja sivusto oli valmis kahdessa kuukaudessa. HY247 sivuista tuli helposti ymmärrettävät ja navigoitavat.

Suosittelija:

“Halusimme nettisivut raikkaalla, selkeällä ja nykyaikaisella ilmeellä. Lisäksi meille oli tärkeää, että nettisivualusta on helppokäyttöinen. Saimme nämä kaikki juuri meidän näköisillemme nettisivuille. Ulkonäkö on raikas ja nykyaikainen, mikä tukee yhtiömme arvoja, intoamme kehittyä ja halua tuottaa parasta mahdollista palvelua yliopistolaisille.”

Elisa Pesola

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: HY247
Ajankohta: 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Iiro Junnila

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Auditointi
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia