Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helsingin ydinkeskusta-alueen väliaikainen läpiajoliikenteen analysointi

ReferenssiHelsingin kaupungille talvella 2018 toteutetut läpiajoliikenteen mittaukset ovat erinomainen esimerkki Nodeonin Liikennevirran mittaus ja analysointi -ratkaisun tuottamista hyödyistä liikennesuunnitteluhankkeiden lähtötietojen tuottamiseen liittyen.

Pääkaupunkiseutu on voimakkaasti kasvava alue, jonka väkiluvun arvioidaan nousevan vuoteen 2050 mennessä 2 miljoonaan. Vaikka alueen väkiluku kasvaa koko ajan nopeaa tahtia, niin liikenteeseen käytettävissä oleva tila ei kasva. Tiivis kaupunkirakenne vaatiikin mahdollisimman tehokkaan liikennejärjestelmän. Kasvavan kaupungin ydinkeskusta-alueen liikenteen säilyminen toimivana vaatii tilaa säästäviä kulkumuotoja, kuten joukkoliikenne, pyöräily ja kävely.

Helsingin keskusta-alueen liikennejärjestelmän tehostamiseksi on oleellista ymmärtää nykytilanne erityisesti ajoneuvoliikenteen osalta, jotta voidaan tehdä hyvin kohdennettuja ja oikeaan tietoon pohjautuvia suunnitelmia ajoneuvojen määrän vähentämiseksi.

NODEON TARJOAA INNOVATIIVISEN LIIKENNEVIRTOJEN ANALYSOINTIRATKAISUN SUUNNITTELUHANKKEIDEN TUEKSI

Nodeonin tuotteistama Liikennevirran mittaus ja analysointiratkaisu on erinomainen väline kartoittaa ajoneuvoliikenteen määrää ja käyttäytymistä kaupunkien keskusta-alueilla.

Helsingin kaupungille Nodeon toteutti ydinkeskusta-alueen sisääntuloväylillä mittauspisteet, joiden avulla toteutettiin sisään tulevan liikenteen lähtöalueanalyysi. Liikennevirtojen lähtöalueiden lisäksi hankkeessa haluttiin selvittää myös ajoneuvovirtojen päästöarvojen ja käyttövoimien koostumus.

Liikenteen lähtöalueiden, päästö- ja käyttövoimajakaumien lisäksi mittausprojektissa toteutettiin myös kattava ydinkeskusta-alueen läpiajoliikenteen mittaus ja analysointi. Läpiajoliikennettä mitattiin itä-länsi ja länsi-itä suunnissa erikseen, minkä lopputuloksena Nodeonin Smart City -pilviympäristö toteutti automaattiset analyysit läpiajoliikenteen määrästä, sen jakautumisesta eri lähtöalueille sekä päästöistä, joita liikenne alueella tuotti.

Tietojen avulla Helsingin kaupungin ymmärrys ydinkeskusta-alueen ajoneuvoliikenteestä ja sen koostumuksesta kehittyi merkittävästi.


Pinterest
Referenssin infoboxi
Nodeon logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Nodeon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Big Data
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Azure

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Nodeon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nodeon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon - Muita referenssejä

Nodeon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia