Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Johdon tietojärjestelmän uudistus selvensi kuvaa Hoasin nykytilanteesta

ReferenssiHoas vuokraa, rakennuttaa ja ylläpitää asuntoja pääkaupunkiseudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa tutkintoaan päätoimisesti suorittaville opiskelijoille. Hoas on yleishyödyllinen säätiö ja sen toiminnassa ovat mukana Helsingin yliopiston ja Aalto-​yliopiston ylioppilaskunnat sekä 10 muuta ylioppilaskuntaa ja ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntaa.

Kiinteistöalan kokemus vakuutti Hoasin

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö (Hoas) haki syksyllä kumppania toteuttamaan johdon tietojärjestelmän/BI-järjestelmän tarvemäärittely. Hanke sisälsi tietojärjestelmän tarvemäärittelyn läpiviennin ja dokumentoinnin lisäksi tietovarastoratkaisujen ja raportointivälineiden kartoituksen sekä validoinnin ja raportoinnin vaatimusdokumentaation laadinnan.

Invencon (nyk. osa Innofactoria) vankka kokemus kiinteistöalalta, konsulttien syvä osaaminen ja referenssit vastaavista hankkeista vakuuttivat Hoasin, ja hanke toteutettiin menestyksellisesti syksyn 2021 aikana. Hankkeen aikana mm. haastateltiin useissa työpajoissa Hoasin avainhenkilöitä ja koostettiin vaadittava dokumentaatio. Lisäksi hankkeen aikana perehdyttiin Hoasin nykyiseen IT-ympäristöön, ja sen pohjalta tehtiin selkeä suunnitelma jatkohankkeille.

"Saimme Invencon avulla hyvän kuvan meidän nykytilanteesta ja tästä on hyvä jatkaa", toteaa IT-päällikkö Eero Kankala Hoasilta.

"Hanke on erittäin mielenkiintoinen, ja siinä pääsi haastatteluiden kautta hyvin kiinni eri kulmilta Hoasin liiketoimintaan", kuvailee Mikko Kutvonen Invencolta.

**

Invenco on nykyisin osa Innofactoria

Innofactor Oyj osti yksityisesti omistetun, dataratkaisuihin erikoistuneen Invenco Oy:n koko osakekannan 30.6.2022. Invenco Oy:n nimi muutettiin 1.7.2022 alkaen Innofactor Invenco Oy:ksi, jonka palveluksessa Invencon työntekijät jatkavat työskentelyään. Asiantuntijoiden roolit ja tehtävät pysyivät ennallaan kaupan yhteydessä.

Lue yritysostosta tarkemmin pörssitiedotteestamme.

Suosittelija:

Saimme Invencon avulla hyvän kuvan meidän nykytilanteesta ja tästä on hyvä jatkaa.

Eero Kankala, IT-päällikkö, Hoas

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Hoas
Ajankohta: 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Kutvonen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

johdon tietojärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia