Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helsingin kaupunki yhteistyöhön Evermaden kanssa – parempia digipalveluita kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalle

BloggausHelsingin kaupunki on solminut yhteistyösopimuksen Evermaden kanssa. Sopimus syntyi kevään aikana käydyn tarjouskilpailun päätteeksi. Yhteistyön myötä kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ottaa merkittävän askeleen kohti entistä käyttäjälähtöisempiä digitaalisia palveluita ja verkkosivustoja.

Kyseessä on monivuotinen strateginen yhteistyö, jonka kohteena ovat Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan verkkosivustojen suunnittelun ja toteutuksen kaikki osa-alueet: palvelumuotoilu, käyttäjäkokemuksen suunnittelu, asiakasymmärryksen huomioiminen suunnittelussa, visuaalisen ilmeen jalkauttaminen, tekninen toteutus sekä valmiiden sivustojen ylläpito ja kehittäminen. Kaikki sivustot julkaistaan avoimella lähdekoodilla. Työ on jo käynnistynyt keskustakirjasto Oodin uuden verkkosivuston suunnittelulla ja toteutuksella.

Yhteistyö vahvistaa Evermaden tavoitetilaa fokusoitua tulevissa asiakastöissään vahvemmin laajoihin palvelukokonaisuuksiin. Yritys tunnetaan mm. Slush.orgin ja AngryBirds.comin kaltaisten näyttävien ja käyttäjäystävällisten verkkosivustojen suunnittelijana ja toteuttajana. Yhteistyösopimus Helsingin kaupungin kanssa on luonteva askel kohti suurempia ja vaativampia projekteja.

”Olemme todella iloisia päästessämme yhteistyöhön ei pelkästään Helsingin kaupungin kanssa, mutta erityisesti helsinkiläisten kanssa”, Evermaden toimitusjohtaja Sami Relander toteaa. “On suuri kunnia päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan palveluita Suomen vaativimmille loppukäyttäjille - helsinkiläisille”, Relander hehkuttaa.


Evermade on helsinkiläinen digitoimisto, jonka ydinosaamista ovat käyttäjälähtöisten digipalveluiden, verkkosivustojen ja sovellusten suunnittelu sekä toteutus. Evermaden palvelut kattavat kaiken konseptoinnista ja käyttäjätutkimuksesta lopputuotteen designiin, sisältöihin, analytiikkaan ja tekniseen kehitykseen sekä ylläpitoon ja tukeen.

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala tukee kaupunkilaisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, aktiivista kansalaisuutta ja sivistystä. Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala jakautuu kolmeen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Yhteystiedot:
Sami Relander, toimitusjohtaja | +358 50 567 0261 | sami.relander@evermade.fi
Mari Pietarila, viestintäasiantuntija | +358 9 31037007 | mari.pietarila@hel.fi
Joonas Pekkanen, ict-kehityspäällikkö | +358 50 5846800 | joonas.pekkanen@hel.fi

Pinterest
Evermade logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Evermade kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Markkinointi
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Koulutusala
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Evermade kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Evermade - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Evermade - Muita referenssejä

Evermade - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia