Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helppokäyttöisiä sovelluksia liiketoiminnan tarpeisiin - ratkaisuna Microsoft Power Apps

BloggausLiiketoiminnan tarpeisiin rakennetut sovellukset parantavat merkittävästi työn tehokkuutta ja sujuvuutta sekä luovat kilpailuetua organisaatiollesi. Helppokäyttöisten liiketoimintaa tukevien Power Apps -sovellusten avulla mahdollistat saumattoman tiedonkulun organisaatiosi tärkeiden järjestelmien ja liiketoiminnan arjen välillä.

Vaikka moni yritys onkin jo vauhdissa liiketoimintansa kriittisten liiketoimintaprosessien digitalisoimisessa ja automatisoinnissa, useimmiten moni liiketoiminnan kannalta vähemmän kriittinen prosessi tehdään edelleen manuaalisesti IT-resurssien rajallisuuden vuoksi.

Lue, kuinka Microsoftin Power Platform-alustan ja Power Apps-ratkaisuiden avulla rakennat helppokäyttöisiä sovelluksia liiketoiminnan moninaisiin tarpeisiin. Ratkaisuiden avulla saavutat uudenlaista ketteryyttä, datan parempaa hyödyntämistä ja työtehtävien tehostamista organisaatiossasi - kuitenkaan tinkimättä turvallisuudesta tai yhteensopivuudesta muihin yrityksesi järjestelmiin.

No-code, low-code - helppokäyttöisiä Power Apps -sovelluksia monimutkaisten liiketoimintajärjestelmien päälle nopeammin ja kustannustehokkaammin

Microsoft Power Apps on työkalu, jonka avulla voit luoda helppokäyttöisiä liiketoimintasovelluksia ja mahdollistaa liiketoimintatiedon paremman hyödyntämisen organisaatiossasi. Power Apps –ratkaisu tukee ketterää no-code, low-code -sovelluskehitystä, joka mahdollistaa sovellusten rakentamisen aikaisempaa nopeammin ja pienemmillä kustannuksilla.

Power Appsin avulla IT-tiimisi ja liiketoiminnat voivat yhteistyössä rakentaa yrityksesi eri käyttäjäryhmien ja asiakkaidesi tarpeisiin suunniteltuja sovelluksia ja käyttöliittymiä, joiden yhtenäinen hallinta ja tietoturvallisuus IT:n näkökulmasta on myös varmistettu.

Järjestelmien käytettävyyden parantaminen vaikuttaa olennaisesti henkilöstön liiketoimintatiedon hyödyntämiseen oikea-aikaisesti ja ajantasaisesti, mikä on yksi nykypäivän menestystekijöistä.

Vaikka henkilöstö pystyisi nykyisellään hyödyntämään yrityksen eri järjestelmissä olevaa tietoa eri laitteilla, ei järjestelmien käytettävyys kaikissa työtehtävän vaiheissa ole useinkaan optimaalista tai mahdollista. Helppokäyttöiset ja käyttäjäystävälliset sovellukset mahdollistavat tiedon laajemman hyödyntämisen käyttäjän tarpeisiin kehitetyillä käyttöliittymä- ja mobiilisovelluksilla.

Lue koko blogi sivuiltamme.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Power Platform
Microsoft Power Apps

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia