Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helppokäyttöinen työnhallintajärjestelmä tekee siivousliiketoiminnasta tehokkaampaa

ReferenssiHelppokäyttöinen työnhallintajärjestelmä tekee siivousliiketoiminnasta tehokkaampaa
Winclean Oy on kotimainen siivouspalvelualan perheyritys ja toimii Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueilla. Winclean palvelee yritysasiakkaitaan lähes 200 kokeneen siivoojan voimin sekä päivittäisissä ylläpitosiivouksissa, että monipuolisissa erikoissiivouksissa. Tehostaakseen siivoustyötään, Winclean otti käyttöön Maxtechin työnhallintajärjestelmän ja palvelut. Tulokset ovat olleet erinomaiset.



T
eknologiset ratkaisut asiakas- ja työtyytyväisyyden taustalla
Menestyksekkään siivousliiketoiminnan takaa asiakastyytyväisyyden lisäksi aina motivoitunut henkilöstö. Kun työntekijöitä ja asiakaskohteita on paljon, vaaditaan työn johtamisessa moderneja teknologisia ratkaisuja. Tämän on tiedostettu myös
Wincleanissa, joka onkin panostanut moderneihin työnhallinnan palveluihin.

”Meillä Wincleanilla toiminnan keskiössä on asiakkaidemme toimitiloista huolehtiminen vastuullisesti ja ammattitaidolla. Tämä näkyy toisaalta asiakastyytyväisyytenä, jossa asiakkaistamme meitä suosittelee 97%, ja toisaalta myös työtyytyväisyytenä. Satsaammekin henkilöstöömme, joka on kautta historiamme ollut yksi menestyksemme kulmakivistä. Kehitystyömme näkyy paitsi jatkuvina koulutuksina, niin myös uusina teknologisina ratkaisuina, joista Maxtechin työnhallintajärjestelmä on yksi malliesimerkki”, sanoo
Wincleanin palveluesimies Milla Kouri.



Tavoitteena johtaa työtä kokonaisvaltaisesti
Winclean halusi löytää ratkaisun, joka sisältää kaikki tarpeelliset työkalut kokonaisvaltaiseen työnhallintaan: työajan raportoinnin, työmääräysten hallinnan ja käyntikuittausten kautta työvuorosuunnitteluun, automaattiseen palkanlaskentaan sekä laskutukseen.

”Päädyimme Maxtechiin jo pari vuotta sitten, kun kilpailutimme eri työnhallintajärjestelmiä. Maxtech oli vaihtoehtoisista järjestelmistä kaikkein joustavin, muuntautumiskykyisin ja samalla kuitenkin myös kustannustehokas”, kertoo Milla Kouri.



Työnhallinnan hyödyt konkretisoituvat koko organisaation toiminnassa
Maxtechin kokonaisvaltainen työnhallinnan ja toiminnanohjauksen palvelukokonaisuus mahdollistaa
Wincleanin sisäisten prosessien ja liiketoiminnan tehostamisen: sähköinen ratkaisu vähentää käsin tehtävää työtä, nopeuttaa kommunikointia, helpottaa työvuorosuunnittelua ja työaikojen raportointia sekä automatisoi palkanlaskentaa ja laskutusta.

”Työntekijöiden ja työaikojen seuranta on Maxtechin ansiosta helpompaa. Käytännössä siis tavoitetuntien seuraaminen ja työnsuunnittelu ovat ne asiat, joihin Maxtech on meillä oman osaamisensa tuonut käyttöömme”, kertoo
Wincleanin palveluesimies Milla Kouri, ja jatkaa: ”Työntekijät ovat olleet alun perehdytysjakson jälkeen tyytyväisiä järjestelmän yksinkertaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.”

Suosittelija:

Työntekijöiden ja työaikojen seuranta on Maxtechin ansiosta helpompaa. Käytännössä siis tavoitetuntien seuraaminen ja työnsuunnittelu ovat ne asiat, joihin Maxtech on meillä oman osaamisensa tuonut käyttöömme.

Winclean Oy palveluesimies Milla Kouri

Pinterest
Referenssin infoboxi
Maxtech logo

Tiedot

Tilaaja: Winclean Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Maxtech kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

IoT
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Siirry yrityksen profiiliin Maxtech kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Maxtech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Maxtech - Muita referenssejä

Maxtech - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia