Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helposti lähestyttävä aurinkoenergiaratkaisu jokaisen mobiililaitteessa

ReferenssiAurinkoenergiaratkaisut valtaavat fossiilisten energiamuotojen markkinaa kiihtyvällä tahdilla, ja viime vuosina aurinkoenergia on tullut yhä useamman suomalaisen saataville. Aurinkopankin järjestelmä perustuu sähkön tuotantoon, ja asiakkaat pääsevät kiinni aurinkoenergiaan pienellä alkuinvestoinnilla.

Aurinkosähkön tuotantoa ja sitä kautta säästyneitä CO2-päästöjä asiakkaat voivat seurata helposti mobiiliapplikaatiolla. Vertailuja voi tehdä hauskasti esimerkiksi säästettyihin ajokilometreihin tai etelänmatkoihin.

React Native -teknologialla rakennetun applikaation avulla seurataan myös tuottohistoriaa ja tarkastellaan sähkölaskujen suuruutta. Applikaation toinen puoli taas on rekisteröitymättömiä käyttäjiä varten järjestelmän mitoitusta ja tilausta varten. Käyttäjät syöttävät oman kiinteistön tiedot ja keskimääräisen kulutuksen, minkä perusteella kohteeseen mitoitetaan sopiva järjestelmä aurinkopaneeleja ja inverttereitä myöten.

Natiiviapplikaatio on kuitenkin vain osa kokonaisratkaisua, johon sisältyy myös toiminnanohjausjärjestelmä, jossa liikkuu laitosten tuottama data. Sähkölaskujen hoitamiseksi tehtiin myös tarvittavat integraatiot Netvisoriin. Ratkaisu ei olisi ollut mahdollinen kovin kauan sitten. Aurinkopaneeleilta saatava tuottodata nimittäin tuodaan käytettäväksi IoT-laitteiden avulla, jotka ovat koko järjestelmän ytimessä. Näin ollen tuottodataa voidaan käyttää helposti sekä loppukäyttäjälle näkyvässä applikaatiossa ja sähkölaskujen muodostamisessa. Ratkaisussa kiinnitettiin alusta asti erityistä huomiota tietoturvaan, minkä takia kaikki voimaloiden tuottama data liikkuu salattuna IoT-laitteille kehitetyssä erillisessä verkossa.

Aurinkoenergian käyttöönotto on nykyään monella tapaa helpompaa kuin koskaan aiemmin. Kun aurinkopaneelien mitoitus, tuoton seuranta ja säästöt on tuotu jokaisen meistä ulottuville mobiiliapplikaation avulla, jää hyvin vähän syitä olla siirtymättä aurinkoenergian käyttäjäksi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Perfektio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Aurinkopankki
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Henri Malkki

Lisätietoja

Yritysprofiili Perfektio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

IT
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Amazon Web Services
Android
iOS
React Native
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

IoT
aurinkoenergia

Siirry yrityksen profiiliin Perfektio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Perfektio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Perfektio - Muita referenssejä

Perfektio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia