Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helmipaikka

ReferenssiHelmipaikka on ollut todella tyytyväinen Kotisivukoneen kätevään verkkokaupparatkaisuun.

- Idea omista kotisivuista lähti puhtaasta tarpeesta ja googlettamalla löysin Kotisivukoneen. Verkkokauppaa perustaessamme tutkimme tarkkaan saatavilla olevat palveluntarjoajat ja eri vaihtoehdot. Minulla on paljonkin erilaista kokemusta alaan liittyen, mutta en halunnut tällä kertaa tehdä ihan kaikkea itse. Koska halusin keskittyä ydinliiketoimintaan, halusin välttyä teknisiltä huolilta. En esimerkiksi halunnut ottaa palvelinta kotinurkkiin pyörimään enkä alkaa koodaaman itse tilausjärjestelmää, kertoo Tea Kykkänen.

- Ihastuin heti Kotisivukoneeseen, sillä kaikki ehdot olivat helposti löydettävissä sivuilta. Sivujen kautta pääsin heti katsomaan tilausjärjestelmää ja eri ominaisuudet löytyivät helposti. Viehätyin myös siitä, että asiat olivat selkeästi esillä, hinnatkin.
Alkuvaiheessa tarvitsin hieman asiakaspalvelun apua ja lopullinen päätös asiakkaaksi tulosta muotoutui, kun asiakaspalvelun vastaus tuli todella nopeasti.

Paljon matkustavana ihmisenä Tea pitää siitä, että kotisivujen hallintapuolelle pääsee kätevästi internetistä mistä päin maailmaa tahansa.
- Voin koska vain muuttaa tuotteiden hintoja tai kuvauksia ja tarkistaa tilaukset. Kotisivukoneen hinnoittelupolitiikka on pienyrittäjälle mahdollinen, eikä omaa pääomaa tarvitse sitoa laitteistoon tai lisensseihin.

- Verkkokauppatoiminta tulee lisääntymään tulevaisuudessa. Sivuistamme on kyselty paljon ja niitä on iloksemme kehuttu luotettavan näköisiksi. Olen itse ollut todella tyytyväinen Kotisivukoneen kätevään verkkokaupparatkaisuun, Tea suosittelee.

Tutustu Helmipaikan verkkokauppaan osoitteessa: www.helmipaikka.fi


Perusta oma nettikauppa, se on helppoa!

Suosittelija:

Olen todella tyytyväinen Kotisivukoneen kätevään verkkokaupparatkaisuun.

Tea Kykkänen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kotisivukone logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Kotisivukone kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Verkkokaupparatkaisut

Omat tagit

Kotisivut
verkkokauppa

Siirry yrityksen profiiliin Kotisivukone kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kotisivukone - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kotisivukone - Muita referenssejä

Kotisivukone - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia