Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hel.fi – käyttöliittymäsuunnittelu ja frontend-toteutus

ReferenssiHel.fi on Helsingin kaupungin kasvot verkossa. Useat kaupunkilaiset käyttävät sen alaisia kaupungin digitaalisia palveluita päivittäin. Uudistimme Helsingin kaupungin verkkoportaalin vuosien 2018–2019 aikana käytettävyys ja brändäys mielessä.

Tausta

Olemme toimineet Helsingin kaupungin verkkoviestinnän suunnittelukumppanina jo useita vuosia, ja tämä on toinen kerta kun olemme mukana suuremmassa kokonaisuudistuksessa. Aiemmasta uudistuksesta oli kuitenkin ehtinyt kulua useita vuosia, joiden aikana kaupungin visuaalinen brändi-identiteetti on uudistettu. Myös kaupungin verkkopalvelun tuli vastata uutta yhteistä ilmettä. Samalla haluttiin myös tehdä joitakin rakenteellisia ja toiminnallisia uudistuksia, jotta palvelu pysyisi ajan tasalla.

Vastasimme uudistuksen suunnittelusta ja front end -kehityksestä. Työskentelimme yhdessä kaupungin verkkoviestinnän ja teknisen alustan toimittavan IBM:n kanssa. 

Tavoitteet ja laajuus

Toteutimme osa-alueiden uudistuksen yhdessä kaupungin verkkoviestinnän kanssa, rautalangoista valmiin front end -koodin toimitukseen. Työ käsitti portaalin etusivun ja yleisten tyylisääntöjen lisäksi muita laajempia osa-alueita, kuten kaupungin hakutoiminto, asiointipalvelut ja lukuiset sisältösivut.

Design, prototyyppaus ja kehitys

Hel.fi -portaalin etusivun lisäksi olemme työskennelleet myös palvelun erilaisten osioiden parissa. Näistä esimerkkeinä Watson -tekoälyn pohjalle rakennettu hakutoiminto, kaupungin asiointipalvelut ja erilaiset sisältösivut.

Olemme toimittaneet asiakkaalle visuaalisten layouttien lisäksi myös html-prototyypit eri kokonaisuuksista, sekä tuotantovalmiiksi kehitetyn front end koodin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Helsinki oy logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin kaupunki
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anssi Kokkonen, info@agendahelsinki.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Helsinki kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

IBM
Javascript
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

prototyyppi
Ketterä kehitys
Ux design

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Helsinki kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Helsinki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Agenda Helsinki - Muita referenssejä

Agenda Helsinki - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia