Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Heinolan sahakoneet ja Invenco yhteistyöhön sahalaitosten raportoinnin kehittämisessä

ReferenssiHeinolan Sahakoneet ja Invenco ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Heinolan Sahakoneet täydentävät omia tuotteitaan Invencon InControl -raportointiratkaisulla.


Heinolan Sahakoneet voi nyt tarjota osana tuotteitaan nykyaikaisen raportointiratkaisun, jonka avulla heidän asiakkaansa voivat reaaliaikaisesti nähdä tuotannon tilan ja tarvittaessa porautua pitkälle historiaan.

Raportointiratkaisu tulee täydentämään Heinolan Sahakoneiden koko tuotetarjonnan eli sahauksen, särmäyksen, kuivaamon ja lajittelulaitosten raportointia.

InControl Online valikoitui Heinolan ratkaisuksi, koska se pystytään saumattomasti ja kustannustehokkaasti liittämään Heinolan muuhun automaatiotarjontaan. InControl-raportointisovellus toimii täsmäratkaisuna ja on tarvittaessa laajennettavissa ja räätälöitävissä yksittäisten asiakkaiden vaatimusten mukaisesti.

“Olen erittäin tyytyväinen, että löysimme Invencon kanssa yhteisen sävelen raportoinnin kehittämisessä ja olen vakuuttunut, että tämä lisää asiakkaidemme kiinnostusta entisestään meidän maailmanluokan ratkaisuihin, joita Heinolassa valmistamme. Asiakkaitahan meillä löytyy kaikilta mantereilta ja viimeisin suuri onnistumisemme on kokonaisen sahalinjan toimittaminen Japaniin”, toteaa Heinolan Sahakoneiden toimitusjohtaja Kari Kiiskinen.

“Tämä kuvastaa osaltaan, että tietyillä täsmäraportointiratkaisuilla on kysyntää ja niillä asiakkaamme ja heidän asiakkaat saavuttavat liiketoimintahyötyjä. Kehittämämme InControl -alusta soveltuu erinomaisesti juuri tällaisiin tapauksiin ja olen vakuuttunut, että Heinolan Sahakoneiden asiakkaat saavat tästä paljon liiketoimintahyötyjä tulevaisuudessa”, kommentoi Invenco Oy:n toimitusjohtaja Sakari Pitkäsalo.

Lisätietoja:

Invenco Oy, toimitusjohtaja Sakari Pitkäsalo, +358 40 700 3849, sakari.pitkasalo@invenco.fi


Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Heinolan Sahakoneet Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Omat tagit

InControl Online
Täsmäraportointi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia