Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Healthy Girl - hyvinvointialan verkkokauppa

Referenssi

BRÄNDIN MUKAINEN, RESPONSIIVINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ VARAUKSIEN, FYYSISTEN TUOTTEIDEN JA DIGITAALISTEN PALVELUIDEN MYYMISEEN. HEALTHYGIRL HQ -VERKKOKAUPAN KAUTTA TARJOAMME OHJAAJILLE JA LIIKUNTALAN YRITYKSILLE ALUSTAN, JOLLA VOI KASVATTAA JA LAAJENTAA LIIKETOIMINTAA.

HealthyGirl HQ on naisille suunnattu palvelu, jossa voi etsiä, valita ja kutsua kaverit parhaisiin liikunta-, hyvinvointi- ja lifestyle-aktiviteetteihin tai -tapahtumiin paikallisella alueella. Verkkokauppa on karttaan ja sijaintiin perustuva eli kuluttajat voivat valita lempikurssinsa tai -aktiviteettinsa karttalähtöisesti tai esimerkiksi aktiviteettityypin mukaan.

Anders valittiin kehittämään HealthyGirl HQ:n uusi verkkokauppa, joka perustuu jo olemassa olevaan ulkoasupohjaan sekä uuteen liiketoimintamalliin. Kyseisessä Shuup-verkkokaupassa on integroituna useita kolmannen osapuolen työkaluja. Monitoimittajaominaisuudet mahdollistavat yksittäisten toimijoiden (ohjaajien tai yritysten) rekisteröitymisen, jolloin he voivat asettaa sijaintinsa karttaominaisuuteen ja ottaa vastaan varauksia aktiviteetteihin.

HealthyGirl HQ yrityksen yksi liiketoiminta-alue on myydä yrityksille kustomoitua ohjelmistoa, joka on rakennettu erityisesti liikuntatuntien ilmoittautumiseen. Anders räätälöi ohjelmiston SaaS-mekanismin avulla, joka puolestaan mahdollisti saumattoman online-myynnin verkkokaupasta.

Shuupin verkkokauppa-alustassa jokaisella toimijalla on sisäänkirjautumisen takana oma hallintapaneeli, jossa voi hallinnoida tarjottuja hyvinvointiaktiviteetteja, asiakkaita ja tilauksia. Pythonilla ja Djangolla kehitetyllä backendillä on kustomoidut tuotteet liikuntavarauksiin, joilla on tarkat aikamääreet ja varaushallinta. HealthyGirl HQ:n järjestelmänvalvojat hallitsevat toimijoiden hyväksymisprosessia, pääsyjä ja kaikkea verkkokauppaansa liittyvää operatiivista hallintaa, esimerkiksi SaaS-myyntejä, omasta hallintapaneelistaan.

Tutustu HealthyGirl HQ:n palveluun!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Anders Innovations Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Healthy Girl
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Panu Tulimäki

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Django
Python

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Shuup

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia