logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Headstart on tuonut ensimmäisenä helppokäyttöisen, täysin pilvipohjaisen SAP-toiminnanohjausjärjestelmän pk-yrityksille Suomessa

VideoOhjelmistoyhtiö SAP ja suomalainen SAP-konsultointi- ja palveluyritys Headstart Oy ovat tuoneet yhdessä ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille pk-yrityksille tarkoitetun täysin pilvipohjaisen SAP Business ByDesign -toiminnanohjausjärjestelmän. Se sisältää kaikki pk-yrityksen liiketoiminnan ohjaamiseen tarvitsemat sovellukset, kuten taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, myynnin ja markkinoinnin, ostotoiminnan, asiakaspalvelun ja toimitusketjun hallinnan ratkaisut. SAP Business ByDesignilla on maailmalla yli tuhat tyytyväistä asiakasyritystä, yli 70 000 käyttäjää ja 19 maaversiota.

Headstart tarjoaa jatkossa suomalaisille pk-yrityksille ratkaisun käyttöönotto-, ylläpito- ja jatkokehityspalvelut. SAP Business ByDesignista tarjotaan Suomen lainsäädännön vaatimukset täyttävä versio.

”SAP Business ByDesign on ensimmäinen täysin pilvipohjainen SAP-ratkaisu, joka on suunnattu yritysten koko liiketoiminnan ohjaukseen ja ydinprosessien hallintaan. Kyseessä on laajasti kansainvälisillä markkinoilla käytetty toiminnanohjausjärjestelmä, jonka nyt tuomme suomalaisten yritysten käyttöön. Tarvitsemme tähän tehtävään Headstartin kaltaisen ammattitaitoisen ja ennakkoluulottoman kumppanin, joka ymmärtää toiminnanohjauksen lisäksi myös liiketoiminnan prosessit ja pk-yritysten tavat toimia”, sanoo SAP:n kumppaniyhteistyöstä Suomessa vastaava Arto Saarinen.

”Headstartin kasvustrategian mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme käyttökokemukseltaan korkeatasoisia toiminnanohjausjärjestelmiä ja prosesseja. Uskomme, että parhaiten se onnistuu tuomalla SAP:n innovaatiot asiakkaidemme käyttöön ja olemme vakuuttuneita SAP Business ByDesign -ratkaisun sopivuudesta myös suomalaisten yritysten tarpeisiin. Todistetusti vahva osaamisemme yritysten liiketoiminnan kehittäjänä, SAP:n innovaatiopanostukset sekä henkilöstömme ”Your Business Matters – We Care” palveluasenne luovat lyömättömän yhdistelmän asiakkaidemme liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen’’, kertoo Headstart Oy:n toimitusjohtaja Pasi Mantila.

SAP Business ByDesign tarjoaa asiakkaalle täysimääräisesti kaikki pilven mukaan tuomat edut: liiketoiminnan tarpeen mukainen skaalautuvuus; käyttöön perustuva läpinäkyvä ja ennakoitava hinnoittelu; valmiiksi määritellyt liiketoimintaprosessit; nopea käyttöönotto; sekä pitkälle kehitetty helppokäyttöinen käyttöliittymä. SAP Business ByDesign toimii reaaliaikaisen SAP HANA -teknologia-alustan päällä, joten yrityksellä on koko ajan ajantasainen näkymä yrityksen liiketoiminnan ja talouden tilanteeseen.

”Tuomme nyt aidot pilvipohjaiset, maailmanluokan liiketoimintaratkaisut Suomen pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmien markkinaan. Tavoittelemme asiakkaiksemme ensisijaisesti suomalaisia pk-yrityksiä, mutta myös Suomessa toimivien kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä. Voimme toteuttaa asiakkaillemme kansainvälisiä projekteja globaalin United VARs -kumppaniverkostomme kautta yli 60 maassa”, sanoo Headstartin pilvipalveluliiketoiminnasta vastaava Sari Mikkonen.

Nyt julkistettu yhteistyö on jatkoa Headstartin aiemmin syksyllä 2014 tekemälle julkistukselle, jossa se ilmoitti aloittavansa SAP:n pilvipohjaisen asiakkuudenhallinnan ratkaisun, SAP Cloud for Customer, myynnin pk-yrityksille Suomessa.

SAP:n MyNewsDesk-tiedote

Pinterest
Headstart Oy

Lisätietoja

Headstart Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Headstart Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Headstart - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Headstart - Muita referenssejä

Headstart - Muita julkaisuja

Siirry Headstart Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Näin toimii innovatiivinen hankinta - jopa 1,75 miljardin arvosta julkisia hankintoja tavoitellaan tehtäväksi innovatiivisesti
Top 10 parhaat freelancer-sivustot verkkosivujen suunnittelijan hakemiseen ja kokemuksia freelancerin käytöstä
Ketterästi kehitetty Open Source ERP voittaa perinteisen ERP-projektin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia