Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Harvinaiset-verkoston kotisivujen saavutettavuus ja jatkokehitys

Referenssi

Asiakas

Harvinaiset-verkosto on valtakunnallinen sosiaali- ja terveysjärjestöjen yhteistyöverkosto, jonka työ kohdentuu harvinaisiin sairauksiin. Verkoston tavoitteena on harvinaisiin sairaus- ja vammaryhmiin kuuluvien ja heidän läheistensä aseman parantaminen Suomessa. Erilaisia harvinaissairauksia tunnistetaan maailmassa arviolta 6 000–8 000. Suomessa sairaus katsotaan harvinaiseksi kun sitä sairastaa enintään viisi henkilöä 10 000:ta asukasta kohden.

Tavoitteet

Projektin tavoitteena oli parantaa lain vaatimaa Harvinaiset-verkoston kotisivujen saavutettavuutta sekä korjailla ja jatkokehittää sivuston toiminnallisuutta. Samalla kyseinen WordPress-sivusto haluttiin siirtää meidän luotettavaan ylläpito- ja hosting-palveluun jatkokehitystä varten.

Projekti

Saavutettavuusongelmien korjausten suunnittelu aloitettiin perehtymällä asiakkaan meille toimittamaan Annanpuran laatimaan saavutettavuustestausraporttiin. Annanpura on Näkövammaisten liiton omistama yhteiskunnallinen yritys. Kattavassa testausraportissa oli tunnistettu Harvinaiset-verkoston kotisivuilta lukuisia parannusta vaativia asioita, esimerkiksi navigointivalikon käytettävyys, puutteellisesti kuvattuja lomake-elementtejä ja virheellinen kielimääritys.

Lähdimme etenemään korjaustöissä saavutettavuusraportin mukaisessa tärkeysjärjestyksessä. Korjaukset tehtiin kehityspalvelimella ja testasimme lopputuloksen itse NVDA-ruudunlukuohjelmalla. Kun korjaukset olivat valmiit, siirsimme ne tuotantoon.

Myöhemmin olemme mm. lisänneet sivustolle uusia osioita asiakkaan toiveiden mukaan, lisänneet evästesuostumuksen, parannelleet tietosuojakäytäntöä sekä korjanneet integraation kolmannen osapuolen diagnoositietokantaan.

Tulokset

Projektissa tehdyt korjaukset ovat nostaneet Harvinaiset-verkoston kotisivujen saavutettavuuden hyvälle tasolle, johon käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä. Sivustoa voi nyt käyttää helpommin myös apuvälineillä, esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla näppäimistöllä.

Myös asiakas on ollut tyytyväinen tekemiimme kehitystöihin, samoin kuin palveluihin. Jatkamme hyvin alkanutta yhteistyötä sivuston pienkehityksen ja ylläpito- ja hostauspalveluiden merkeissä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Harvinaiset-verkosto
Ajankohta: 2021 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Integraatiot

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

saavutettavuus
suunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia