Hartela ottaa käyttöön Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun

Hartela-konserni automatisoi ostolaskujen käsittelyn Paletten ratkaisulla. Paletten mobiilisti käytettävä ratkaisu pystyy automatisoimaan koko hankinnasta maksuun -prosessin linkittämällä yrityksen hankinnat saapuviin laskuihin.


Hartela kuuluu Suomen suurimpiin rakennusyhtiöihin. Se rakentaa asuntoja ja toimitiloja sekä kehittää kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö on toiminut jo 75 vuotta ja se työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuluu yhtiöitä ympäri Suomea ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Yrityksen liikevaihto oli 350 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Hartela-konsernin haasteena olivat suuret laskuvolyymit, joiden käsittely vaati erityisesti taloushallinnon palvelukeskuksen henkilöstöltä paljon aikaa. Laskujen käsittelyä haluttiin tehostaa automaatiolla. Myös raportointia ja läpinäkyvyyttä haluttiin parantaa. Hartela halusi raportoinnilta reaaliaikaisuutta ja joustavuutta, voidakseen tehokkaammin hyödyntää olemassa olevaa tietoa. Ratkaisuja vertailtaessa tärkeinä ominaisuuksina Hartelalla nähtiin myös käyttäjäystävällisyys ja ratkaisun mobiilikäytettävyys. Paletten ratkaisun selkeä käyttöliittymä ja mobiilitoimivuus nousivat esiin valinnassa: yrityksellä on loppukäyttäjiä ympäri Suomea, esimerkiksi työmailla, joten ratkaisun toimivuus selaimen kautta ja mobiilissa helpottaa kaikkien työskentelyä. Paletten dedikoitu SaaS valikoitui Hartelalle sopivimpana ratkaisutyyppinä, koska se mahdollistaa yritykselle enemmän kuin lisenssimallinen ratkaisu.

Paletten ratkaisun valinnassa painoivat myös vahvat rakennusalan referenssit ja toimialan erityisvaatimusten tuntemus. Ratkaisu myös tarjoaa mahdollisuudet hankinnan laaja-alaiseen kehittämiseen, jota Hartela pitää tärkeänä suuntana lähitulevaisuudessa.

Palette on johtava hankintojen ja ostolaskujen käsittelyyn keskittynyt yhtiö Pohjoismaissa. Paletten hankinnasta maksuun –ratkaisua käyttää kansainvälisesti yli 3 500 yhteisöä yli 50:ssä maassa. Ratkaisun avulla asiakkaamme voivat ottaa kattavasti haltuun koko hankinnasta maksuun -prosessin (Purchase to Pay (P2P) prosessi) ja linkittää ostojen, laskujen sekä sopimusten käsittelyn saumattomasti yhteen. Ratkaisumme ovat täysin selainpohjaisia ja tukevat eri mobiililaitteita.

Lisätietoja:
Juha Väänänen
Palette Software Oy
Toimitusjohtaja
puh. 0500 602 554
juha.vaananen@palettesoftware.com

Referenssi Hartela ottaa käyttöön Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun
Tilaaja: Hartela
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Hankinta
Taloushallinto
hankinnasta maksuun
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa