Hartela ottaa käyttöön Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun

ReferenssiHartela-konserni automatisoi ostolaskujen käsittelyn Paletten ratkaisulla. Paletten mobiilisti käytettävä ratkaisu pystyy automatisoimaan koko hankinnasta maksuun -prosessin linkittämällä yrityksen hankinnat saapuviin laskuihin.


Hartela kuuluu Suomen suurimpiin rakennusyhtiöihin. Se rakentaa asuntoja ja toimitiloja sekä kehittää kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö on toiminut jo 75 vuotta ja se työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuluu yhtiöitä ympäri Suomea ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Yrityksen liikevaihto oli 350 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Hartela-konsernin haasteena olivat suuret laskuvolyymit, joiden käsittely vaati erityisesti taloushallinnon palvelukeskuksen henkilöstöltä paljon aikaa. Laskujen käsittelyä haluttiin tehostaa automaatiolla. Myös raportointia ja läpinäkyvyyttä haluttiin parantaa. Hartela halusi raportoinnilta reaaliaikaisuutta ja joustavuutta, voidakseen tehokkaammin hyödyntää olemassa olevaa tietoa. Ratkaisuja vertailtaessa tärkeinä ominaisuuksina Hartelalla nähtiin myös käyttäjäystävällisyys ja ratkaisun mobiilikäytettävyys. Paletten ratkaisun selkeä käyttöliittymä ja mobiilitoimivuus nousivat esiin valinnassa: yrityksellä on loppukäyttäjiä ympäri Suomea, esimerkiksi työmailla, joten ratkaisun toimivuus selaimen kautta ja mobiilissa helpottaa kaikkien työskentelyä. Paletten dedikoitu SaaS valikoitui Hartelalle sopivimpana ratkaisutyyppinä, koska se mahdollistaa yritykselle enemmän kuin lisenssimallinen ratkaisu.

Paletten ratkaisun valinnassa painoivat myös vahvat rakennusalan referenssit ja toimialan erityisvaatimusten tuntemus. Ratkaisu myös tarjoaa mahdollisuudet hankinnan laaja-alaiseen kehittämiseen, jota Hartela pitää tärkeänä suuntana lähitulevaisuudessa.

Palette on johtava hankintojen ja ostolaskujen käsittelyyn keskittynyt yhtiö Pohjoismaissa. Paletten hankinnasta maksuun –ratkaisua käyttää kansainvälisesti yli 3 500 yhteisöä yli 50:ssä maassa. Ratkaisun avulla asiakkaamme voivat ottaa kattavasti haltuun koko hankinnasta maksuun -prosessin (Purchase to Pay (P2P) prosessi) ja linkittää ostojen, laskujen sekä sopimusten käsittelyn saumattomasti yhteen. Ratkaisumme ovat täysin selainpohjaisia ja tukevat eri mobiililaitteita.

Lisätietoja:
Juha Väänänen
Palette Software Oy
Toimitusjohtaja
puh. 0500 602 554
juha.vaananen@palettesoftware.com

Pinterest
Referenssin infoboxi
Palette Software Oy

Tiedot

Tilaaja: Hartela

Lisätietoja

Palette Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Omat tagit

hankinnasta maksuun

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Palette Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita julkaisuja

Siirry Palette Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Suurimmat teknologiakentän yrityskaupat kautta aikojen
Tällainen on tulevaisuuden projektipäällikkö - ketterät menetelmät muuttivat projektinhallintaa
Tiedon hakemisen lyhyt historia - Digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia