Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Harrastustila uudelleenbrändättiin sukupolvenvaihdoksen yhteydessä

ReferenssiVipukulma on Lahden seudulla asuville tuttu paikka, sillä vuokrahalli tunnetaan jo vuosien takaa skeittihallina, erilaisten harrasteryhmien tilana ja teollisuuden asiakkaiden toimitilana. Vipukulman taustalta löytyy perheyritys Tola Family Oy, joka sukupolvenvaihdoksen yhteydessä teki myös brändi-ilmeen uudistuksen.

Vipukulman visiona on tarjota toimintaa ja toimitiloja Päijät-Hämeen alueella. Brändin tulee puhutella niin tilojen vuokraajia, pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, sijoittajia kuin uusia asiakkaita. Uudistunut Vipukulma tarjoaa räätälöityjä tilaratkaisuja joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Henkilökohtainen ja lämmin palvelu heijastuvat myös yhtiön moderniin ja nuorekkaaseen brändi-ilmeeseen.

Logo

Vipukulman logo kunnioittaa vanhaa esikuvaansa nykyaikaistettuna versiona. Vanhasta logosta on hyödynnetty V-alkukirjaimen vino sakara sekä ääriviivakirjaimet. Vipukulman tunnukseksi luotiin käyttöön myös VK-ikoni, joka muodostuu Vipukulman VK-kirjaimista. Käyttökohteita lyhenteelle ovat esimerkiksi somen profiilikuvat, nettisivun favicon, useampisivuisten taittojen tai PowerPoint-esitysten sivutunniste.

Ikonin V-kirjain on korostettu täyttövärillä ja se viittaa hienovaraisesti roomalaiseen numeroon V eli 5, mikä on Vipukulman osakkaiden lukumäärä.

Visuaalinen ilme

Vipukulman brändiuudistuksessa ilmeeseen toivottiin raikkautta, moderniutta ja yllättäviä värejä, kuten kirkasta pinkkiä. Hot pink onkin yksi brändi-ilmeen lisäväreistä, mutta päävärinä on hillitympi violetti sävy.

Fontteihin haettiin särmää kulmikkaiden Inter- ja Space Grotesk -fonttien eri leikkauksilla. Typografiset kontrastit sekä tehostevärit tuovat teksteihin kiinnostavuutta eri julkaisukanavissa.

Graafinen elementti koostuu VK-ääriviiva-ikonista. Elementistä on kolme versiota: pelkkä vk-ikoni, yksirivinen pystyversio ja viisirivinen vaakaversio. VK-elementti toimii esimerkiksi toistuvana kuviona painomateriaalien, kylttien tai mainoslakanoiden taustalla.

Käyttöesimerkit

Brändiuudistuksessa loimme Vipukulmalle ilmeen, joka yhdistää skeittauksen rentouden, yrityksen pitkän toimintahistorian retrohengen sekä kiinteistöbisneksen ammattimaisuuden. Vipukulman brändiuudistus nosti skeittihallista tutun nimen kiinteistöhallinnan osaajaksi.

Tunnettu ja vahva brändi jatkaa nyt elämäänsä nykypäivän vaatimuksiin päivitettynä, heijastellen uusien vetäjien rohkeaa muutoshalukkuutta ja brändin rajattomia mahdollisuuksia. Käyttöesimerkit kuvaavat näitä edellytyksiä ja näyttävät, miten brändi-ilme toimii käyntikorteissa, tienvarsimainoksissa, nettisivuilla ja muissa markkinointimateriaaleissa.

Brändikirja

Brändikirja on brändinvartijan tärkein työkalu. Jotta brändi säilyy johdonmukaisena ja näyttää visuaalisesti yhdenmukaiselta eri kanavissa, brändikirjan ohjeistuksia tulee noudattaa tarkasti. Brändikirja kertoo, miten brändiä hyödynnetään eri kanavissa, miltä sen kuuluu näyttää ja mitä se viestii. Toivotamme Vipukulman uudelle brändille monia vauhdikkaita vuosia!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ampersand Design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Vipukulma
Ajankohta: 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Ampersand Design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Brändin rakennus

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

harrastustoiminta
Brändi-ilme
brändityöpaja

Siirry yrityksen profiiliin Ampersand Design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ampersand Design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ampersand Design - Muita referenssejä

Ampersand Design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia