Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Harkitsetko uuden toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa?

BloggausHarkitsetko uuden toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa? Mietitkö mikä ERP-järjestelmä sopisi yrityksellesi parhaiten? 

Mitkä ovat viisi tärkeintä kriteeriä mitä ostajan tulisi huomioida kartoittaessaan sopivinta toiminnanohjausjärjestelmää?

1. Tärkeintä on tunnistaa oikeat ongelmat, ne mitkä vähentävät tehokkuutta sekä varmistaa, että uudella toiminnanohjausjärjestelmällä on niihin hyvät ratkaisut. On myös tärkeää tunnistaa yrityksesi vahvuudet ja kilpailuedut sekä varmistaa, että uusi toiminnanohjausjärjestelmä pystyy ylläpitämään tai vahvistamaan kilpailukykyänne.

2. Järjestelmän käyttöönotolle on tärkeää asettaa alusta asti tehokkaat tavoitteet. Mitkä ovat ne liiketoimintatavoitteet, jotka haluat yrityksessäsi saavuttaa uudella toiminnanohjausjärjestelmällä?

3. Varmista, että toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan juuri sinun toimialasi erityistarpeita. Toisin sanoen, toiminnanohjausjärjestelmän tulisi kattaa yrityksesi tarpeet standarditoiminnoilla ilman huomattavaa räätälöintiä. Se varmistaa, että järjestelmä on ajan myötä kustannustehokas sekä helppo ylläpitää ja päivittää.

4. Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton projektiryhmä on yhtä tärkeä kuin itse järjestelmä. Järjestelmätoimittajalta on löydyttävä asiantuntijat, joilla on kokemusta vastaavilta toimialoilta. Heidän on kyettävä ymmärtämään liiketoimintaasi, tarpeitasi sekä tavoitteitasi voidakseen tarjota sinulle toimivimman kokonaisratkaisun. Tarkista aina ERP-toimittajan suosittelijat!

5. Kun lähdet valitsemaan ERP-järjestelmätoimittajaa, suunnittele se hyvin. Toiminnanohjausjärjestelmää ei vaihdeta usein, joten on tärkeää valita oikea ERP-toimittaja. Sellainen, joka pystyy kehittämään tuotteita ja palveluita samaan suuntaan kuin yrityksesi.

Monitor ERP System Finland mukana Pohjanmaan Teollisuus 2022-tapahtumassa

Pohjanmaan Teollisuus: 23.-24.11.2022. Löydät Monitorilaiset osastolta: A 421.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme sekä tutustumaan valmistavan teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmään.

MONITOR ERP SYSTEM


Monitorista löydätte kaiken tarvitsemanne, oli sitten kysymys työajanseurannasta, projektista, myynnistä, valmistuksesta, hankinnasta, varastosta tai taloushallinnosta. 

Monitorilla hallitset koko liiketoimintaasi. 

• Varastoarvojen optimointiin ja reaaliaikaiseen seurantaan

• Ostojen ajoittamiseen, selkeinä ostotilausehdotuksina

• Kassavirtojen ennustettavuuteen

• Mitkä toiminnot ja tuotteet ovat kannattavia

• Läpinäkyvyyttä työn tuottavuuteen

Yksi kaikenkattava toiminnanohjausjärjestelmä valmistavalle teollisuudelle.

Lue lisää: https://www.monitorerp.com/fi/erp-system/

Monitor tukena digitalisaatiomatkassanne

Simo Heikkinen liittyi keväällä 2021 vahvistamaan Monitorin konsulttiorganisaatiota. Simo on pitkän linjan liiketoiminnan kehittäjä ja kokenut ERP-projektipäällikkö. Monitorilla hän työskentelee vanhempana konsulttina ja avainasiakaspäällikkönä.

Soveltuuko Monitor ERP-järjestelmä kaikille valmistavan teollisuuden yrityksille?

Monitor on laajasti käytössä valmistavan teollisuuden toimialoilla, kuten auto-, elektroniikka-, vene-, metalli- ja muoviteollisuudessa. Asiakkaan ERP-järjestelmän hankintaprosessin ja itse projektin tueksi voimme tehdä liiketoimintaprosessien kartoituksen. Kartoituksen avulla varmistamme, että Monitor G5 ERP soveltuu asiakkaan liiketoimintaan.

Kertoisitko lisää liiketoimintaprosessien kartoituksesta?

Prosessikartoituksessa on mukana asiakkaan avainhenkilöt joka pääprosessista kuten talous, tuotanto ja hankinta. Kartoitus tehdään asiakkaan tiloissa ja siinä käydään läpi asiakkaan liiketoimintaprosessit, tietojärjestelmät ja projektin tavoitteet. Kartoitukseen kuuluu myös kierros tuotannossa. Kartoituksen tavoitteena on selvittää, vastaako Monitor ERP kaikkiin yrityksen tarpeisiin ja miten järjestelmä sopii yrityksen IT-ympäristöön. Lisäksi esitellään parhaimpia käytäntöjä sekä mahdollisia säästöpotentiaaleja eri prosessia hyödyntäen Monitor ERP-järjestelmää.

Kartoituksessa muodostuu kokonaisvaltainen kuva asiakkaan liiketoiminnasta Monitorin konsulteille. Tämä auttaa ja nopeuttaa projektin aloitusta ja tuloksia hyödynnetään projektin eri vaiheissa. Lisäksi tarkoituksena on tutustua paremmin tulevaan projektiryhmään ja tukea asiakasta projektin organisoimisessa. Kartoituksella pyritään pienentämään asiakkaan, että toimittajan riskiä projektissa.

Yli 5000 asiakasta valmistavasta teollisuudesta

Monitorilla on yli 5000 asiakasta, jotka kaikki ovat valmistavasta teollisuudesta. Kaikki asiakkaamme käyttävät samaa vakiojärjestelmää. Sen ansiosta Monitor ERP-järjestelmä on nopea ja helppo ottaa käyttöön, sekä vaivatonta ylläpitää ja päivittää.

Jos haluat tietää lisää, miten Monitor G5 ERP-järjestelmä sopii liiketoimintaasi, ota yhteyttä suomi@monitorerp.com

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
MONITOR ERP System

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia