Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Hankintakeino.fi verkkosivuston ylläpito ja kehittäminen

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Suomen Kuntaliitto Ry

Tarjoukset 8.4.2019 klo 12.00 mennessä

Kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen verkostomainen osaamiskeskus KEINO on konsortio, jonka eri osa-alueiden toteuttamisesta ja yhdessä kehittämisestä vastaavat Motiva Oy, Suomen Kuntaliitto Ry, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy, Innovaatiorahoituskeskus Business Finland, Suomen ympäristökeskus SYKE, Hansel Oy, KL-Kuntahankinnat Oy sekä Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra. Osaamiskeskuksen tavoitteena on kestävien ja innovatiivisten hankintojen kokonaisvaltainen vauhdittaminen.

KEINOlle on tehty verkkosivusto (hankintakeino.fi), jossa julkaistaan kaikki KEINOn toimintaan liittyvä tieto. Sivut on toteutettu Drupal 8:lla. Sivusto pohjautuu kuntaliitto.fi:n koodiin. Hankintakeino.fi:ssa ei ole käytössä ulkoisia integraatioita. Sivusto ei pidä sisällään arkaluontoisia tai salattavia henkilötietoja.

Sisällön tuottamisesta vastaavat konsortion jäsenet. Verkkosivuston koordinoinnista vastuu on viestintävastuullisella organisaatiolla (Suomen Kuntaliitto Ry), joka toimii toteutettavan sivuston omistajana.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Konversio-optimoinnilla pyritään lisäämään verkkosivujen konversiota
Digitalisaation mahdollisuuksia - Etenemispolkuja digitaalisen alustan kehittäjälle
Houmi auttaa kilpailuttamaan kiinteistövälittäjät ja remonttien tekijät

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia