Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hammaslääkäreitä palveleva verkkokauppa

Referenssi

Erityistarpeisiin vastaava verkkokauppa

Vuoden 2018 marraskuussa louhimme verkkokaupan oikomishoitoihin keskittyneelle Ortomat Herpolalle. Valtakunnallisesti palvelevan verkkokaupan keskiössä ovat kaupan helppokäyttöisyys, toiminnanohjausjärjestelmän saumaton integrointi sekä Ortomatin tarpeisiin räätälöity kampanjatyökalu.

Louhos Digital rakensi vuonna 2018 kotimaiselle oikomishoitoihin keskittyneelle Ortomat Herpolalle verkkokaupan. Yritys palvelee valtakunnallisesti erikoishammaslääkäreitä, hammaslääkäreitä ja hammasteknikkoja ja toimittaa tavaroita kaikkialle Suomeen. Ortomatilla ei ollut entuudestaan verkkokauppaa, joten sivustoa lähdettiin rakentamaan puhtaalta pöydältä.

Avainrooliin verkkokaupan toteutuksessa nousivat Louhoksen verkkokaupparatkaisujen erinomaiset integraatiomahdollisuudet. Ortomat käyttää kotimaista Lemonsoft- toiminnanohjausjärjestelmää, joten verkkokauppa täytyi saada keskustelemaan saumattomasti Lemonsoftin kanssa. Lisäksi sivustolle suunniteltiin asiakkaan tarpeisiin räätälöity kampanjatyökalu, jonka avulla Ortomat pystyy toteuttamaan verkkokaupassaan helposti ja monipuolisesti erilaisia kampanjoita. 

Vaativuudestaan huolimatta projektissa onnistuttiin erinomaisesti, ja asiakkaan erityistarpeita on pystytty toteuttamaan alusta lähtien. Onnistuneen verkkokauppaprojektin jälkeen Louhoksen ja Ortomat Herpolan yhteistyö on jatkunut mm. videokuvausten ja somemainonnan merkeissä.

Suosittelija:

Louhoksen toiminta on ollut läpi yhteistyömme ammattimaista ja tehokasta. Verkkokauppa on tärkeä osa bisnestämme, ja siinä onnistuttiin erittäin hyvin. Louhoksella ymmärretään, mitä asiakas haluaa ja se myös toteutetaan. Kommunikaatio toimii hyvin ja herättää luottamusta. Merkittävänä etuna kilpailijoihin olivat alustan helppokäyttöisyys sekä aina saatavilla oleva tuki.

Ari Tulonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Ortomat Herpola
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Aleksi Kanerva

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia