Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haminan Energia valitsi HiQ:n kehittämän frendsin uudeksi integraatioalustakseen

ReferenssiHaminan Energialla on monia liiketoimintojen kannalta kriittisiä sisäisiä ja ulkoisia tietojärjestelmiä, joiden välillä on useita integraatioita. Digitalisoitunut toimintaympäristö edellyttää luotettavan, nopean ja helposti hallittavan integraatioalustan.

Tavoitteena oli löytää nykyaikainen integraatioalusta, joka olisi helppokäyttöinen ja jonka myötä saavutettaisiin selkeitä kustannussäästöjä.

Haminan Energia valitsi integraatioalustakseen HiQ:n kehittämän frendsin tuomaan tehokkuutta toimintaansa. Frends on moderni hybridi-integraatioalusta, jolla on mahdollista hoitaa integraatiotarpeet aina tiedostosiirroista hyperautomaatioon sekä apien toteutukseen ja hallintaan. Frendsin avulla Haminan Energia voi vastata paremmin liiketoiminnan vaatimuksiin ja toiminnasta tulee ketterämpää, joustavampaa

"Saimme hyvää palautetta järjestelmästä verkostojemme kautta ja päädyimme valitsemaan frendsin uudeksi integraatioalustaksemme. Käyttöönotto oli kevyt ja sujuva ja pääsimme nopeasti alkuun järjestelmän kanssa. Lisäksi tarvittava infra on kevyempi kuin aiemmalla ratkaisullamme, joten olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme", kommentoi Jari Leskinen, ICT-Manager, Haminan Energia Oy.

Haminan Energia on toteuttanut useita integraatioita frendsin avulla. Low-code-alustana frends mahdollistaa kehitystyön ilman kolmansia osapuolia säästäen näin aikaa sekä kustannuksia.

"Meillä on paljon liiketoimintojen kannalta kriittisiä tietojärjestelmiä, joiden välillä on useita integraatioita. Luotettava ja helposti hallittava integraatiojärjestelmä on meille elintärkeä digitalisoituneessa toimintaympäristössä", Jari Leskinen jatkaa.

Haminan Energia

Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Liikevaihtomme on noin 30 M€, ja tuotamme palveluja noin 50 ammattilaisen voimin.

Tutustu lisää HiQ:n integraatiopalveluihin: https://hiq.fi/palvelut/integroi/ ja frendsiin: https://hiq.fi/palvelut/integroi/frends/

Suosittelija:

Saimme hyvää palautetta järjestelmästä verkostojemme kautta ja päädyimme valitsemaan frendsin uudeksi integraatioalustaksemme. Käyttöönotto oli kevyt ja sujuva ja pääsimme nopeasti alkuun järjestelmän kanssa. Lisäksi tarvittava infra on kevyempi kuin aiemmalla ratkaisullamme, joten olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme. Meillä on paljon liiketoimintojen kannalta kriittisiä tietojärjestelmiä, joiden välillä on useita integraatioita. Luotettava ja helposti hallittava integraatiojärjestelmä on meille elintärkeä digitalisoituneessa toimintaympäristössä

Jari Leskinen, ICT-Manager, Haminan Energia Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Haminan Energia Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

hyperautomaatio
integraatioalusta

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ Finland - Muita referenssejä

HiQ Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia