Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haltu ylläpitää kymmeniä avoimen lähdekoodin palveluita Turun kaupungille

ReferenssiTurun Kaupungilla on avoimeen lähdekoodin perustuva palveluita on käytössä kymmeniä. Yksi suosituimmista on turku.fi verkkopalvelu, jonka lähdekoodi on ollut avointa vuodesta 2016 saakka. Voisikin sanoa, että Turku on avoimen lähdekoodin pioneerikuntia Suomessa.

Haltu on Turun kaupungin avoimen lähdekoodin pienkehityksen- ja ylläpidon puitesopimuskumppani. Sopimus on on voimassa Kesäkuuhun 2022 asti ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana. Haltu tuottaa Turun kaupungille pienkehitys- ja ylläpitopalveluita lukuisiin avoimen lähdekoodin palveluihin kuten esimerkiksi:

  • Osallistavan demokration palvelu KerroKantasi https://kerrokantasi.turku.fi/
  • Tila- ja resurssivarauspalvelu Varaamo https://varaamo.turku.fi/
  • Palvelukartta kuntalaiselle: https://palvelukartta.turku.fi/

Turun kaupunki hankkii avoimen lähdekoodin kehitys- ja ylläpitopalvelut pääosin kumppaneilta kuten Haltulta.

Ylläpidon lisäksi innovoidaan kokoajan uutta

Turun kaupungin organisaatiossa työskentelee tuhansia ihmisiä ja nykyään jokaisen työntekijän perustyötehtävien hoitaminen edellyttää sähköisten palveluiden käyttöä. Sähköisiä palveluita taas on satoja ja niiden käyttö edellyttää usein ainakin yhden käyttäjätunnuksen ja salasanan muistamista. Mikäli salasana tai käyttäjätunnus on esimerkiksi lomien päätteeksi päässyt unohtumaan, saattaa työnteko keskeytyä vain siitä syystä, että työntekijällä ei ole tarvittavaa osaamista tai oikeuksia oman henkilökohtaisen salasanan nollaamiseen. Tähän ongelmaan halusimme luoda Turun kaupungin tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Kehitystyön tuloksena syntyi palvelu, jonka avulla kaupungin työntekijä voi itse vaihtaa ja resetoida oman AD-käyttäjätunnuksen salasanan. AD-käyttäjätunnus on usein se tunnus, jonka avulla käyttäjä esimerkiksi avaa tietokoneensa, kirjautuu sähköpostiohjelmaansa tai vaikkapa kaupungin omaan intra-palveluun.

Kehittämämme palvelu toimii tavallisella verkkoselaimella ja sitä voi näinollen käyttää älypuhelimella tai tietokoneella. Käyttäjä tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen hän voi luoda itselleen uuden salasanan tai resetoida vanhan unohtuneen salasanan. Yksinkertaista ja toimivaa! Palvelu otettiin alunperin käyttöön vain Turun kaupungin hallinnon henkilöstöllä, jonka jälkeen sen käyttö on levinnyt myös opetustoimeen. Palvelua kehitetään edelleen ja seuraavaksi opettajille tuodaan yksinkertainen tapa tehdä oppilaan salasanan vaihtaminen.

Palvelun käyttöönoton myötä kaupungin työntekijät voivat hoitaa työnsä sujuvammin ja työn arki on sujuvampaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haltu Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Turun kaupunki
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Haltu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Azure
Open source
Angular
Django
React
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haltu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Haltu - Muita referenssejä

Haltu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia