Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haltu toteutti Nibster nimisen liiketoimintakonseptin MVP version

ReferenssiNibster on jokaisen kirjailijanalun, pöytälaatikko-runoilijan ja teräväkynäisen paras kaveri. Palvelun avulla aloittava kirjailija voi julkaista oman äänikirjan viikoissa ilman pitkiä neuvotteluita kustantajien kanssa.

Sovelluksen lataaminen ja sen käyttäminen on maksutonta. Oman äänikirjan toteuttaminen äänikirjailijalle maksaa muutaman satasen ja äänikirjan voi toteuttaa myös itse. Jos äänikirja on omakustanteisesti toteutettu voi sen ladata palveluun edullisesti muutamaa satasta vastaan.

"Olin miettinyt tätä projektia jo pitkään ja olin varma, että tämä pitää jossain vaiheessa toteuttaa. Kun aloitimme keskustelut Haltun kanssa kävi nopeasti selväksi, että tämän firman kanssa homma saataisiin toimimaan”, summaa Nibsterin yrittäjä, Risto Palojoki.

Sovellus on tällä hetkellä saatavilla rajatulla kohderyhmälle eikä se ole vielä julkisessa jakelussa. Tällä hetkellä liiketoiminnan ponnistukset keskittyvät äänikirjasisältöjen tuottamiseen ja yhteistyöhän äänikirjailijoiden kanssa.

Yhteistyö Haltun kanssa alkoi keväällä 2020 kun sovelluskonseptia päätettiin ryhtyä kehittämään. Kyseessä on monitoimittajaprojekti, jossa Nibster-brändiä ja sovelluksen ulkoasua työstää mainostoimisto Daddy Finland Oy:n kanssa.

“Yhteistyö Haltun kanssa on toiminut hyvin. Olen osallistunut aina kun on tarvittu mutta muuten tiimi on työskennellyt hyvin itsenäisellä otteella. Projektia tehtiin intensiivisesti noin puoli vuotta ennen kuin saatiin ensimmäinen versio valmiiksi,” muistelee Risto.

Haltu tarjoaa Nibster-projektissa teknisen toteutuksen lisäksi näkemystä sovelluksen käyttäjäkokemuksen kehittämiseen ja ylläpitoon. Toteutukseen on käytetty Google kehittämää Flutter nimistä hybriditeknologiaa.

Lisätietoja Nibsteristä löydät osoitteesta: https://nibster.fi/

Suosittelija:

Yhteistyö Haltun kanssa on toiminut hyvin. Olen osallistunut aina kun on tarvittu mutta muuten tiimi on työskennellyt hyvin itsenäisellä otteella. Projektia tehtiin intensiivisesti noin puoli vuotta ennen kuin saatiin ensimmäinen versio valmiiksi.

Risto Palojoki, yrittäjä, Nibster

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haltu Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nibster Oy
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Risto Palojoki

Lisätietoja

Yritysprofiili Haltu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Media

Teknologia

Django
Flutter
React
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

äänikirja
jakelukanavat
hybridisovelluskehitys

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haltu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Haltu - Muita referenssejä

Haltu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia