Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haltu on kehittänyt Hämeenlinnan kaupungin kanssa aikaa säästävän AIRO-työpöydän

ReferenssiReferenssivideo youtubessa: https://youtu.be/itoQsKjErOc

Hämeenlinnan kaupungin esi- ja perusopetuksen käyttämä AIRO-työpöytäsovellus yhdistää yhden verkkotyöpöydän päälle useita oppimisen tukena toimivia palveluita. Opetuksessa tarvittavat materiaalit ovat keskitetysti samassa paikassa yhden kirjautumisen takana. Yhdessä Haltun kanssa AIROa kehitetään jatkuvasti niin, että se vastaa muuttuviin tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

Hämeenlinnan kaupunki ja Haltu ovat tehneet yhteistyötä aina vuodesta 2014 alkaen. 

– Yhteistyömme alkoi AIRO-verkkotyöpöydän rakentamisesta ja sen kehitystyöstä. Myöhemmin tämän ympärille on tullut mukaan myös eri innovaatioiden ja palveluiden kehittäminen, kertoo Hämeenlinnan kaupungin sivistys- ja hyvinvointitoimialan hallinnossa digikehittämispäällikkönä työskentelevä Jari Harvio.

AIRO säästää aikaa

Yksi AIROn konkreettisimmista hyödyistä on se, että sen avulla tarvittavat palvelut löytyvät yhdestä paikasta. Kun kaikki tarvittava on yhden kirjautumisen takana, säästyy myös työaikaa.

– Opetuskäytössä opettaja pystyy luomaan tarvittavat oppimateriaalit ja viemään ne valmiiksi yhdelle työpöydälle, Harvio sanoo. 
Opetuskäytön lisäksi AIROa on yhdessä Haltun kanssa kehitetty myös niin, että sen osana toimivat nykyisin myös erilaiset hallintopalvelut. 
 – Esimerkiksi verkon kautta toimivat henkilöstö- ja taloushallinnon ohjelmat on tuotu siihen mukaan, Harvio kertoo.

Pienetkin ratkaisut saadaan nopeasti työn alle

Yhteistyö ja yhdessä kehittäminen Haltun kanssa on Harvion mukaan ollut sujuvaa erityisesti siksi, että Haltu on yrityksenä sopivan kokoinen ja ketterä. 

– Keskusteluyhteys toimii. Pieniäkin ratkaisuja saadaan nopeasti työn alle. Jos tänään lähdetään innovoimaan jotakin, niin voi olla, että se on jo ensi viikolla työn alla. Valmista voi olla vaikkapa jo kuukauden kuluttua, Harvio kiittelee. 
– AIROa ja muita tämän tyyppisiä ratkaisuja me olemme suositelleet monille muillekin kunnille, eri toimijoille ja organisaatioille. Muun muassa Tampereen kaupunki on meidän kokemustemme ja suositustemme perusteella lähtenyt toteuttamaan ihan vastaavanlaista ratkaisua, Harvio summaa.

Suosittelija:

Keskusteluyhteys toimii. Pieniäkin ratkaisuja saadaan nopeasti työn alle. Jos tänään lähdetään innovoimaan jotakin, niin voi olla, että se on jo ensi viikolla työn alla. Valmista voi olla vaikkapa jo kuukauden kuluttua, Harvio kiittelee.

Jari Harvio

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haltu Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hämeenlinnan kaupunki
Ajankohta: 2013 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jari Harvio

Lisätietoja

Yritysprofiili Haltu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto

Teknologia

Open source
Django
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

opetusteknologia
verkkopalvelu
verkkosovellus

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haltu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Haltu - Muita referenssejä

Haltu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia