Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Halti verkkokaupan Click & Collect -ominaisuus

ReferenssiProjektin tavoitteena oli mahdollistaa verkkokaupan asiakkaille tuotteen varaaminen noudettavaksi myymälästä, sekä näyttää myymälöiden saatavuustiedot verkkokaupan asiakkaille.

Myymälävarauksen lähettämisen tulee olla mahdollisimman helppoa verkkokaupan asiakkaalle: varauslomakkeen lähetyksen jälkeen varaus toimitetaan automaattisesti myymälään ja verkkokaupan asiakkaalle viestitään varauksen tilasta. Tärkeää on, että myymälävaraus toimii yhtä hyvin kaikilla päätelaitteilla ja selaimilla. Verkkokaupan myynti ei saanut keskeytyä, joten toiminto tuli kehittää ja ottaa käyttöön sulavasti. 

Konsepton vastuulla oli ominaisuuden toteuttaminen Shopify-verkkokaupan puolella. Projektissa oli mukana myös Solteq-ohjelmistotalo, joka vastaa integraatioliikenteestä myymälöiden kassajärjestelmän ja Shopify-verkkokaupan välillä.

Kartoitimme sopivia toteutustapoja ominaisuuden toteuttamiseen, ja päädyimme siihen, että sitä varten kannatti kehittää oma sovellus, jotta varausprosessi saadaan räätälöityä Haltin tarpeiden mukaiseksi. Verkkokaupan julkiset näkymät saatiin toteutettua Shopifyn teemoituksen avulla.

Rakensimme ominaisuuden pitäen tiiviisti yhteyttä Haltiin ja Solteqiin. Sovellus kehitettiin ja testattiin ensin kehityskaupassa. Näin varmistettiin, ettei Haltin myynti verkkokaupassa häiriinny projektin aikana. Ominaisuuden ja sovelluksen nimeksi tuli Click & Collect.

Halti Click & Collect -ominaisuus julkaistiin syksyllä 2020. Ominaisuus mahdollistaa verkkokaupan asiakkaille helpon tavan varata tuote noudettavaksi halutusta myymälästä. Ennen varauksen tekoa verkkokaupan asiakkaalla on nähtävillä ajankohtainen tieto siitä, missä myymälässä valittua tuotetta on saatavilla.

Click & Collect -sovellusta ylläpidetään ja hostataan tarjoamallamme palvelimella. Jatkamme yhteistyötä Haltin kanssa myymälävarauksen ja muiden verkkokaupan ominaisuuksien kehittämisessä.

Suosittelija:

Konsepto on erittäin joustava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, jonka kanssa hommat toimii. Projektin aikana yhteydenpito oli toimivaa, tämä oli meille tärkeää ja tästä syystä lopputulos oli toivotunlainen.

Teemu Räsänen, eCommerce Manager, Halti Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Halti Oy
Ajankohta: 2020

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Logistiikka
Myynti

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Javascript
PHP
Shopify

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Shopify Plus

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia