Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Hallittavuutta reaaliaikaisella, tarkalla tiedolla - Ruoppaus P. Suominen

ReferenssiRuoppaus P. Suominen on tunnettu ja arvostettu tekijä toimialoillaan : teollisuusrakentaminen, maanrakentaminen ja kuljetus.


Yrityksen vahvuutena on suurienkin hankkeiden toimittaminen taitavan henkilökunnan ja laajan alihankkijaketjun ansiosta tilaajan toiveiden mukaisesti ja aina sovitussa aikataulussa.
Ruoppaus P.Suominen sähköisti taloudenhallintansa Festum Taloushallinnolla. Yritys oli ajautunut tilanteeseen, jossa paperisten laskujen ja asiakirjojen hallinta oli luhistumassa täysin. Tarvittiin kipeästi palvelua nostamaan toiminta nykyaikaiselle tasolle ja samalla helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

”Meillä oli sellainen tilanne, että hukuimme paperimäärään, totaalisesti. Kopioimme laskuja ja niitä läheteltiin postilla hyväksyttäväksi, ihmiset kulkivat asiakirjojen kanssa työmaiden väliä, laskuja läheteltiin ja faksattiin. Tuntui, että koko tilanne räjähtää käsiin. Näin ei voinut jatkua, ja halusimme tähän ratkaisun”, Mika Suominen, Ruoppaus P. Suomisen toimitusjohtaja sanoo.

Arkisto ja kattavat hakutoiminnot tehostavat taloushallintoasi

Sopivan palveluntarjoajan etsintä alkoi omien tarpeiden määrittelyllä, jonka jälkeen siirryttiin kilpailutukseen.

”Haimme ratkaisua, joka mahdollistaisi mahdollisimman monipuolisen taloudenhallinnan internetin välityksellä. Meillä oli konsulttina ammattitaitoinen henkilö, joka oli kuullut Festum Taloushallinnosta paljon hyvää, hän suositteli sitä meille. Palvelu tuntuikin heti hyvältä vaihtoehdolta", Mika Suominen kertoo.

Mika Suomisen yksi yllätyksen aiheista Festum Taloushallinnon käyttöönoton jälkeen oli se, kuinka vähän ihmisiä tarvittiin pyörittämään taloushallintoa tehokkaasti. Mappihyllyt vaihtuivat palveluun, joka hoitaa yrityksen taloushallinnon sähköisesti alusta loppuun.
Suominen ei voi olla alleviivaamatta Festum Taloushallinnon arkistoinnin tuomaa hyötyä. Ennen asiat piti selvittää selaamalla papereita, nyt kaikki tarvittavat tiedot löytyvät yhdestä paikasta ja niitä voidaan etsiä kattavien hakutoimintojen avulla.

”Henkilökohtaisesti minulle oli erittäin tärkeää, että arkisto löytyy samasta paikasta, jolloin pystyn jälkeenpäin työnumeroinnin perusteella hakemaan laskuja, joita ollaan laitettu eteenpäin. Se on meillä erittäin paljon käytetty ominaisuus", Suominen avaa.

Reaaliaikaista, tarkkaa tietoa

Myös aikaisempi mututuntuma on uuden palvelun myötä vaihtunut reaaliaikaiseksi, tarkaksi tiedoksi. Taloushallintoa on helpompi kontrolloida ja sitä voidaan jakaa hallittavampiin osiin.

”Se on ollut erityisen hyvä, että saamme raportteja jokaiselta haluamaltamme työmaalta. Nyt meidän on mahdollista saada erikseen työmaiden ja koko yrityksen kuukausittaiset ja vuosittaiset raportit silloin kun niitä tarvitaan. Tästä näemme hyvin suunnan, mihin ollaan menossa. Jos jokin asia mietityttää, niin sen voi aina tarkistaa. Tämä helpottaa suuresti taloushallintoa”, Suominen päättää.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Festum Software Oy

Tiedot

Tilaaja: Ruoppaus P. Suominen
Toimittajan
yhteyshenkilö:
ville.erkkila@festum.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Festum Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Sähköinen taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Festum Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Festum Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Festum Software - Muita referenssejä

Festum Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut
Web-sovelluksen nykyaikaistaminen onnistuu, kun teknologiat valitaan huolella ja loppukäyttäjien tarpeet ovat selvillä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia